Ana sayfa Dizi Fragmanları Yabani dizisi 14. yeni bölümde Rüya’nın tek ilacı Yaman!

Yabani dizisi 14. yeni bölümde Rüya’nın tek ilacı Yaman!

tarafından ker_def

Salı akşamları Fox TV ekranında yayınlanan Yabani dizisi çok başarılı bir süreç içinde bulunuyor. Şimdiye kadar yayınlanan 13 bölümde güçlü bir hikaye ortaya koymasının karşılığını birincilikler elde etmesi ile alan Yabani dizisi, gücünü koruyarak sezonun iyi projelerinden birisi olmayı sürdürüyor.

Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas ikilisinin başrolünde yer aldığı Yabani dizisinin 12 Aralık Salı akşamı ekrana gelecek 14. yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar da ortaya çıktı. İşte yeni bölümden yeni detaylar:

Güven, Şebnem ile konuşmasından sonra gitmemeye karar verir. Aldığı bu karar Soysalanlara büyük bir şaşkınlık getirmesinin yanı sıra Serhan için yeni bir planın tohumlarını ekmesine sebebiyet verecektir.

Rüya’nın babası Metin’in de hapisten tahliye olması Serhan için ayrı bir gerginlik sebebi olacaktır. İki taraftan sıkıştırılmış Serhan bu durumun içinden nasıl sıyrılacak?

Metin tahliyesinin ardından ilk iş kızı Rüya ve eski eşi Şebnem’in yanına gider. Şebnem’in kendisi hakkında Rüya’ya aksettirdikleri, Metin’i çileden çıkartır. Şebnem ile eskileri konuşmak için adım attığında ise Şebnem onu daha da zor duruma sokmanın yolunu bulacaktır.

Baba gerçeğinden sonra Rüya Asi’ye sığınır. Rüya ile geçirdiği akşamdan sonra onu daha iyi anlayan Asi; Rüyanın tek ilacının Yaman olduğuna inanması üzerine Alaz’ı çok kızdıracak bir hamle yapacaktır.

Cesur ise hala iyileşme sürecinde olan prensesi Çağla’nın yüzünü güldürmeye çalışırken Serhan onu görür. Serhan’ın gerçek yüzünü gören Cesur, babasını iyi bir aile babası yerine koyan Yaman; arasında ipler gerilir. Yine de Umut’un hayali olan futbol maçında bir araya gelirler.

Umut yavaş yavaş iyileşmeye başlamış ve ameliyattan sonra hayallerini tek tek gerçekleştirirken kaderin Umut için daha farklı planları olacaktır.