Ana sayfa Dizi Fragmanları Yabani dizisi 3. yeni bölümde Rüya’nın Ali’ye büyük desteği

Yabani dizisi 3. yeni bölümde Rüya’nın Ali’ye büyük desteği

tarafından ker_def

Yabani isimli yeni Fox TV dizisinin üçüncü yeni bölümü 26 Eylül Salı akşamı yayınlanacak. Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin, ikinci bölümünde reytinglerde yaşanan sıçramanın devam edip etmeyeceği test edilecek.

Yaman ile Ali arasında sıkışıp kalan bir adam ve ona destek olmak için çırpınan Rüya… İki başrol oyuncusunun performansının merakla beklendiği 3. yeni bölümde yaşanacakların detayı şöyle:

Neslihan her şeye rağmen Yaman’ın polise teslim olmadan kesip ona verdiği saçıyla DNA testi yaptırmış ve Yaman’ın yıllar evvel kaçırılan oğlu Ali olduğu ortaya çıkmıştır.

Yaman basından kaçırılıp apar topar evine götürülürken hem geride kalanlar hem de onu bekleyenler şaşkınlık içindedir.

Neslihan, Eşref ve Serhan Yaman’a yaptıklarını telefi etmek için çırpınırken Alaz ve Çağla’nın onu abileri olarak kabul etmeye niyetleri yoktur. Cesurlar ise terk edildiklerine inandıkları için problem çıkartmaktadır.

Ne Ali olabiliyordur geldiği yerde ne de Yaman’dır artık geride kalanlar için… İki dünya arasında sıkışıp kalır. Rüya’nın desteğiyle çıkar o cendereden…

Tam “Yaman Ali” olarak kendini yeniden var edebileceğine ve her şeyin yoluna gireceğine inandığı noktada Alaz ve Çağla’nın planladıkları çirkin doğum günü sürpriziyle ipler kopar…

Yaman bir daha dönmemek üzere o evden çıkarken öğreneceği acı gerçek oyunun bütün kurallarını değiştirecektir.