Ana sayfa Dizi Fragmanları Yabani dizisi 31. yeni bölümde Rüya susuyor, Yaman şüphe duyuyor! Şebnem ile Serhan için ise olaylar karışıyor!

Yabani dizisi 31. yeni bölümde Rüya susuyor, Yaman şüphe duyuyor! Şebnem ile Serhan için ise olaylar karışıyor!

tarafından ker_def

Yabani dizisi 31. yeni bölümü ile büyük heyecana sahne olacak. Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas ikilisinin başrolünde yer aldığı Now televizyon kanalında salı akşamları yayınlanan Yabani dizisi, yeni bölümü ile yine geniş bir izleyici kitlesini etkileyecek.

2023-2024 sezonuna çok iyi başlayan, bu dönemin en iyi çıkış yapan dizilerinden birisi olan Yabani, sezonun sonlarına doğru yaşadığı reyting kaybı ile dikkat çekiyor. Bu kayıpların en önemli nedenlerinden birisi hikayenin heyecan ve merak kısmında sıkıntılar olsa da bir de rakip dizi Bahar’ın çok iyi çıkış yapması da Yabani dizisini kötü etkilemiş görünüyor.

Yabani dizisinde 31. yeni bölümde önemli olaylar yaşanacak. İşte tüm detaylar: Serhan’ın Neslihan’ı evlilik tuzağına çektiği ortaya çıkınca, Güven kontrolünü kaybeder. Tam da Melek’in anlatacakları yüzünden Yaman artık Serhan’ın tüm foyasını ortaya çıkarmak üzereyken, Güven’in kontrolsüz çıkışı Serhan’a çok ihtiyacı olan bir koz verir.

Bedeli ağır olsa da Serhan eline geçen bu yeni kozu sonuna kadar kullanacaktır. Çünkü Şebnem’le kirli sırları çorap söküğü gibi ortaya dökülmeye başlamıştır ve Serhan kendini bu beladan kurtarmak için her şeyi göze almıştır. Ancak tek bir şeye engel olamaz. Çocuklarının her şeyi öğrenmesine!

Rüya sadece dünyaya gelecek kardeşi için bir süre susmaya razıdır. Yaman onun bir şeyler sakladığından emindir artık ama ne olduğunu çözemiyordur. Alaz’la Çağla da Rüya’nın sırrına ortak olunca, işler karışır. Artık sadece sevgilisi değil, kardeşleri de mi Yaman’a yalan söyleyecektir?

Alaz babasının onu sürüklediği bu kadere bir kez daha isyan eder. Serhan gibi bir adam olmak, en yakınındakilere tekrar ve tekrar ihanet etmek, en sevdiklerine zarar vermek demektir. Alaz, babasının omuzlarına yüklediği bu ağır mirası nasıl taşıyacağını bilemez. Günün birinde Asi’ye zarar vereceği korkusu, Alaz’a hiç istemediği bazı adımlar attırır.

Artık kime güveneceğini şaşırmış olan Yaman, Elif’in uyarılarını ciddiye almaya başlar. Fakat Elif’in Yaman’a söylenen tüm yalanları ortaya dökme çabası, birinin canının ciddi şekilde yanmasıyla sonuçlanmak üzeredir.