Ana sayfa Dizi Haberleri Yabani dizisi Halit Özgür Sarı için ikinci bir kariyer zıplaması olabilir!

Yabani dizisi Halit Özgür Sarı için ikinci bir kariyer zıplaması olabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Halit Özgür Sarı, oyunculuk yolculuğuna ise 2018 yılında Diriliş Ertuğrul dizisi ile başladı. Şampiyon dizisinde iyice kendisini gösteren oyuncu, Kırmızı Oda projesinde de çok ilgi çekmişti.

Halit Özgür Sarı için kariyer zıplaması yaşadığı proje ise Kardeşlerim dizisi oldu. 2021 yılında daha dizinin ilk sezonunda izleyicilerin karşısına Kadir Eren karakteri ile çıkan oyuncu, büyük bir hayran kitlesinin ilgisiyle karşılaştı. Karaktere ilk sezon sonunda kendi isteği ile veda etmiş olmasına rağmen Halit Özgür Sarı adına çok başarılı bir kariyer sıçraması yaşandı.

Ancak Kardeşlerim dizisinden sonra kendisini daha fazla ekranda hissettirmesi beklenirken genç oyuncu, 8 bölüm süren Gizli Saklı dizisinden başka bir projede yer almadı.

Yeni sezonda ise Yabani isimli Fox TV dizisiyle anlaşan oyuncu, yine güçlü bir dram dizisinin erkek başrolü olarak hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yabani dizisinin çekimleri devam ederken, yakın bir zaman içinde izleyicilerle buluşması da bekleniyor.

Halit Özgür Sarı, köklü bir aileden kaçırılıp daha sonra sokaklara düşen bir çocuğun yıllar sonra evine dönmesi ve kendisini yeni baştan yaratmasını konu alan hikayenin baş kahramanı olacak.

Ünlü oyuncu için Yabani dizisinin kariyerinde ikinci bir sıçrama yapma potansiyeli olan proje olması kimseyi şaşırtmayacaktır.

Yabani dizisinin hikayesinin atv’de yayınlanan Ateş Kuşları dizisinin hikayesine benzetilmesi de iki proje arasındaki benzerliklerin daha çok konuşulmasına neden olacak gibi gözüküyor.

Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Şebnem Hassanisoughi Bilgiç, Bertan Asllani ve Simay Barlas gibi önemli isimlerin de Yabani dizisinin kadrosunda yer aldığını hatırlatalım.