Ana sayfa Sosyal Medya Yalancıktan gülüyoruz birbirimize! Selin Şekerci’den bambaşka Anneler Günü mesajı!

Yalancıktan gülüyoruz birbirimize! Selin Şekerci’den bambaşka Anneler Günü mesajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 10 Mayıs Pazar, bugün Anneler Günü… Herkesin annesini hatırlaması, yeniden ona sevgisini ifade etmesi için en özel gün… Ancak bu yıl sarılmak, kucaklaşmak maalesef olmayacak. Belki birçok kişi annesini göremeyecek ve telefon ile, görüntülü sohbet ile yetinecek… Koronavirüs nedeniyle Anneler Günü farklı yaşanıyor.

Ünlü isimler de Anneler Günü dolayısı ile mesajlarını sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Bu isimlerden birisi de Selin Şekerci oldu. Ünlü oyuncunun babasının kendilerini terk etmesi nedeniyle zor geçen bir hayatı oldu. Şekerci, hep annesine tutunan bir çocuktu. Baba kelimesi ona hep yabancı gelmişti. Şekerci, “Çünkü biz annemle bir aileydik. Babamı tanımıyorum… Bu yüzden ‘baba’ kelimesi bana hep yabancı oldu” diye bir röportajında açıklama yapmıştı.

İşte ünlü oyuncunun Anneler Günü mesajı da acılarla dolu bu hayatın yansıması gibiydi. Yine annesine seslenen oyuncu, onun gücünü kendinde buluyor.

İşte Selin Şekerci’nin dikkat çeken mesajı:

Zamanını hatırlamadığım aklımın yerinde olmadığı tarihteki mesela bebeklik fotoğraflarıma bakmayı daha çok seviyorum seninle. Çünkü ben o günü hatırlamıyor oluyorum, o fotoğrafın çekildiği günü, bi öncekini ya da sonrasını ya da o yıl ki bayramı. Sen gerçekten mutlu geliyorsun bebeklik fotoğraflarımda yalancıktan, mecburiyetten gülmüyorsun gibi geliyor. O günün gerçeklerini anımsayıp sebebini bildiğim mecburiyet gülümsemesi..

Ben de öyleymişim gibi. Şimdi de öyleyiz yalancıktan gülüyoruz birbirimize bazen, birbirimizi üzmeyelim diye senin üzüntünden ben kahrolmayayım benimkinden sen ölme diye. Ama gerçek gülüşlerimiz de cabası el ele verince????Birbirimizi anlamak, ayakta tutmak kimse anlamadan sessizce sakinleştirebilmek için oyunlarımız var bizim sözsüz, hayatın bize öğrettiği. Bu onlardan değil işte. Arkadaşlık, dostluk, sırdaşlık fotoğrafı değil. Bu ‘anne kız’ fotoğrafı. Anneler günün kutlu olsun! ???? ????

Yalancıktan gülüyoruz birbirimize! Selin Şekerci'den bambaşka Anneler Günü mesajı! 7