Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen’in harika sürprizine Demet Özdemir kalp bıraktı!

Fahriye Evcen’in harika sürprizine Demet Özdemir kalp bıraktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 10 Mayıs Pazar, bugün Anneler Günü… Herkesin annesini hatırlaması, yeniden ona sevgisini ifade etmesi için en özel gün… Ancak bu yıl sarılmak, kucaklaşmak maalesef olmayacak. Belki birçok kişi annesini göremeyecek ve telefon ile, görüntülü sohbet ile yetinecek… Koronavirüs nedeniyle Anneler Günü farklı yaşanıyor. Fahriye Evcen de bu güne özel önemli bir sürpriz yaptı.

Oyuncu, Aralık ayında paylaştığı oğlu Karan’ın fotoğrafları ile adeta sosyal medyayı sallamıştı. Uzun süredir hayranları oyuncudan yeni fotoğraflar paylaşmasını istiyordu. Fahriye Evcen, Anneler Günü’nde sürpriz yaparak oğlunun son hallerini yayınladı.

Fahriye Evcen'in harika sürprizine Demet Özdemir kalp bıraktı! 9

Büyüdükçe daha da yakışıklı olan, sevimliliği ile herkesin kalbini çalan Karan bebek, sonunda yeniden yüzünü gösterdi.

Fahriye Evcen oğlu ile fotoğraflarını paylaşınca instagram’da büyük bir etkileşim dalgası oluştu. 4 saat içinde 1.7 milyon beğeni gelen fotoğraflara binlerce de yorum yapıldı.

Fahriye Evcen'in harika sürprizine Demet Özdemir kalp bıraktı! 10

Demet Özdemir kalp emojisi ile bu mutluluk tablosunu beğendiğini gösterdi. Takipçiler “Karan ile birlikte nice sağlıklı, mutlu, huzurlu Anneler Günleri’ne” diye mesajlar bıraktı.

Fahriye Evcen, Fransızca olarak “Benim aşkım” notuyla fotoğrafları yayınladı.

Fahriye Evcen'in harika sürprizine Demet Özdemir kalp bıraktı! 11