Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, annesi için söylediği bir cümle ile içinden geçeni hissettirdi!

Hande Erçel, annesi için söylediği bir cümle ile içinden geçeni hissettirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 10 Mayıs Pazar, bugün Anneler Günü… Herkesin annesini hatırlaması, yeniden ona sevgisini ifade etmesi için en özel gün… Ancak bu yıl sarılmak, kucaklaşmak maalesef olmayacak. Belki birçok kişi annesini göremeyecek ve telefon ile, görüntülü sohbet ile yetinecek… Koronavirüs nedeniyle Anneler Günü farklı yaşanıyor.

Ünlü isimler de Anneler Günü dolayısı ile mesajlarını sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Bu isimlerden birisi de Hande Erçel oldu. 2019 yılının Ocak ayında Aylin Erçel, kanser tedavisi gördüğü sırada yaşamını yitirdi. Hande Erçel ve ablası Gamze Erçel, birbirlerine sarılarak bu acıyı göğüsledi… O dönemde Halka dizisinde rol alan oyuncu, her şeye rağmen kariyerine devam etti. Ama içindeki acı her zaman güçlüydü ve annesini kaybetmenin acısını hep derinlerde yaşadı.

Hande Erçel, paylaşımlarında annesine olan özlemini ve ona olan bağlılığını hep dile getirdi. Anneler Günü’nde de oyuncu, bir şarkı sözü ile içinden geçeni çok güzel anlattı. 700 binden fazla beğeni alan paylaşımdaki bir cümle çok şey anlatıyordu.

Hande Erçel, “Aşığınım yanında olamasam da” notuyla annesi Aylin Erçel’in fotoğrafını yayınladı. Anneler Günü’nü kutlayan bir cümle yoktu, hayranları o sözün boğazında düğümlendiğini düşündü.

Hande Erçel, annesi için söylediği bir cümle ile içinden geçeni hissettirdi! 7