Ana sayfa Dizi Haberleri Yalçın Hafızoğlu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz setinde hastanelik oldu!

Yalçın Hafızoğlu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz setinde hastanelik oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Hızır Ali Çakırbeyli’si Yalçın Hafızoğlu, yaşadığı bir set hatırasını hiç unutamıyor. atv ekranında 5 sezondur yayınlanmakta olan dizinin dikkat çeken isimlerinden olan Hafızoğlu, Dizi TV programına konuştu.

Dizide yaşadığı unutamadığı set anısını anlatan Yalçın Hafızoğlu, çok zorlu anlar yaşamış. İşte ünlü oyuncunun set anısı:

“Bir keresinde çok fena belim tuttu. Bayağı adım atamıyorum, yürüyemiyorum. Sahnede de benim iş aracının tepesinden atlamam gerekiyor ve elimdeki silahla da karşıma çıkanları taramam gerekiyor.3-2-1 kayıt oldu. Yanımda da Hakan abi var, Hakan Karsak. O da çok korumacı ‘Orayı atlarken diğer ayağının üstüne atla, şöyle yap, böyle yap.Ben atlayayım seni tutayım’ falan diyor. Bir şey oldu, nasıl yapacağım bunu. 1,5-2 metre var.Bel ağrısı tuttu mu adım atamazsın,bırak atlamayı. Neyse benim anım geldi, atladım böyle kaldım. Bir şeyler yapmaya çalışıyorum.Sonra bıraktık. Tık diye yan yattım. Hastaneye gidiyor muyuz dedim, aldılar beni hastaneye götürdüler.”

Hastanede iğne olduğunu ve bu şekilde ayağa kalkabildiğini anlatan Yalçın Hafızoğlu bu anıyı da hiç unutamamış.