Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisi ikinci sezonu iki başrolün aşkıyla birlikte artık daha da çok önem kazandı!

Yalı Çapkını dizisi ikinci sezonu iki başrolün aşkıyla birlikte artık daha da çok önem kazandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisi kuşkusuz ki bu sezonun etkileyici projesi olarak öne çıktı. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ikilisinin çok iyi bir uyum yakalamış olması da dizinin bu kadar başarılı olmasında önemli bir etki yarattı.

İki genç oyuncunun sette birbirleri ile çok yakın bir diyalog içinde olması bazı izleyicilerde aralarında bir aşk olup olmadığı yönünde kuşları da beraberinde getirmişti. Bir süredir de ikilinin aşk yaşadığı yönünde sosyal medyaya da yansıyan iddialar ortaya atılmıştı.

Yalı Çapkını dizisi 36. bölümü ile sezon finali yaptı. Seyran ile Ferit karakterlerinin ilk sezondaki etkili hikayesi, iki genç oyuncunun başarılı performansları ile birlikte dizi çok iyi reytingler alarak başarılı bir süreci tamamladı.

Yaz dönemi başladı ve 2 aylık arada oyuncular dinlenme aşamasına geçti. Tabii ki Fethiye’de Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu ikilisinin birlikte tatil yapmaları, sette başlayan yakınlaşmanın aşka dönüştüğünün kanıtı olarak magazin gündemine bomba gibi düştü.

Yalı Çapkını dizisi ikinci sezonu iki başrolün aşkıyla birlikte artık daha da çok önem kazandı! 7

İki genç oyuncu da birlikte oldukları yönündeki sorular karşısında zor anlar yaşamıştı ama şimdi bu görüntüler ile birlikte aşk yaşadıkları da ortaya çıkmış oldu.

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ikilisinin aşkının kameralar tarafından kanıtlanmasının ardından şimdi Yalı Çapkını dizisinin ikinci sezonu izleyiciler tarafından daha da çok merak edilmeye başlandı.

Dizinin yeni döneminde Ferit ile Seyran karakterlerinin romantizm ve aşkla dolu anlarında ikilinin gerçekte de aşk yaşıyor olma halinin ekrana güçlü bir şekilde yansıması bekleniyor.

Yalı Çapkını dizisinin takipçileri daha şimdiden yeni bölümlerin heyecanını yaşamaya başladı bile.