Ana sayfa Dizi Haberleri Akın Akınözü gümbür gümbür geliyor! Alina Boz ile Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftine yeni şok!

Akın Akınözü gümbür gümbür geliyor! Alina Boz ile Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftine yeni şok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında hayranların büyük heyecanla bekledikleri Tuzak dizisinin yayın günü duyuruldu. tv8’in patronu olan Acun Ilıcalı yaptığı paylaşım ile Tuzak dizisinin 19 Ekim Çarşamba günü ilk bölümü ile yayında olacağını bildirdi. Çarşamba rekabetine Tuzak dizisinin de katılacak olması en çok da Gecenin Ucunda’yı ve dolayısıyla Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çiftini çok etkileyecek. Aynı zamanda Fox TV’de yeni başlayan ve Alina Boz’un başrolündeki Bir Peri Masalı dizisi de bu karardan yine çok etkilenecek gibi gözüküyor. Bir de Kanal D’nin O Kız dizisi de sert geçecek reyting rekabetinden çok etkilenecek.

Akın Akınözü, Bensu Soral ve Talat Bulut gibi çok önemli isimlerin başrolünde yer aldığı Tuzak dizisi, bir intikam öyküsü. Avukat Umut karakteri ile ekrana geri dönen Akın Akınözü hayranları, aylardır bu dizinin heyecanı ile adeta yanıyor… Sosyal medyada dünyanın dört bir yanından paylaşımlar yapan dizi hayranları, Akın Akınözü’nün yeni rolünün heyecanını yüzbinlerce mesaj paylaşarak gösterdi.

Bensu Soral ile Akın Akınözü partnerliğinin de izleyiciler tarafından beğenilmesi ve birbirlerine yakıştıkları yönündeki olumlu değerlendirmeler de Tuzak dizisine yönelik ilgiyi bir miktar daha artırdı. Dizinin ailesinin hayatını etkileyen, zengin bir aileden intikam almak için yola çıkan bir avukatın öyküsünü anlatacak olması, dizinin aksiyon dolu bir yapım olacağını gösteriyor.

Akın Akınözü gümbür gümbür geliyor! Alina Boz ile Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftine yeni şok! 9

Akın Akınözü hayranları da şimdiden heyecanla 19 Ekim Çarşamba gününü bekliyor. Ancak çarşamba rekabeti Tuzak dizisi ile birlikte fena sarsılacak… Kuruluş Osman dizisi zaten çok geniş bir izleyici kitlesini kendisine bağladı ve geçen hafta dördüncü sezona da muhteşem bir başlangıç yaptı.

Akın Akınözü gümbür gümbür geliyor! Alina Boz ile Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftine yeni şok! 10

Gecenin Ucunda dizisinin ilk bölümünün aldığı reytingler yeterli bulunmazken, Bir Peri Masalı dizisi de yine reyting sorunu yaşıyor. Hem Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çifti için hem de yeniden hayranları ile buluşan Alina Boz adına, Tuzak gibi çok iddialı bir dizinin çarşamba rekabetine katılması çok olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Zaten Kuruluş Osman gibi sezonun en başarılı yapımlarından birisi varken şimdi de Akın Akınözü gibi çok geniş bir hayran kitlesinin merakını süsleyen bir ismin başrolündeki Tuzak dizisinin çarşamba rekabetine katılması, reytinglerin bölüneceğini gösteriyor.

Akın Akınözü gümbür gümbür geliyor! Alina Boz ile Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftine yeni şok! 11

Ayrıca Kanal D ekranında yine Çarşamba akşamları yayınlanan ve Erkan Petekkaya’nın başrolündeki O Kız dizisi için de Tuzak’ın gelişi olumsuzluk oluşturacaktır. Böyle etkili 4 dizinin aynı anda yayınlanacak olması ciddi bir reyting savaşını ortaya çıkartacak.

O Kız, Bir Peri Masalı ile Gecenin Ucunda dizileri ile birlikte Tuzak birbirlerinin adeta ayağına basacak. Kuruluş Osman için hiçbir sıkıntı yok ama diğer 3 dizi adına reytinglerin yakıcı etkilerini yakında daha çok konuşacağız.