Ana sayfa Sosyal Medya Reytingi boşver, sosyal medyaya bak! Duy Ben dizisi öyle bir başarıya imza atıyor ki şaşırtıcı!

Reytingi boşver, sosyal medyaya bak! Duy Ben dizisi öyle bir başarıya imza atıyor ki şaşırtıcı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Yaz sezonunda yayınlanmaya başlayan Duy Beni dizisi, Star TV’ye beklediği reytingleri veremese de sadık bir izleyici kitlesi ile yoluna devam ediyor. Sezonda Perşembe akşamları ekrana gelen Duy Beni, liseli gençlik dizisi olarak reytinglerde değil ama sosyal medyada çok şaşırtıcı sonuçlar ortaya çıkarmakta!

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, başrollerinde Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir, Burak Can, Sümeyye Aydoğan ve Durul Bazan ve Murat Daltaban’ın yer aldığı dizi bu hafta 13. bölümüyle ekrana geldi. Geçtiğimiz hafta diziden Berk Hakman ile Ege Kökenli ayrılmıştı.

İki oyuncunun gidişinden sonra dizide de büyük bir değişim yaşandı. Zaman atlaması yaşanılan dizide bir ay sonrasından hikayeye devam ediliyor. Gerçek Kolej’inde durum bambaşka bir şekilde değişti. Emine’nin intihar etmesinden sonra koleje yeni gelen Ateş’in sır dolu hikayesi, bir çok kişinin hayatını değiştirmekte. Ekim’in Ateş ile arkadaşlığı, Kanat ile arasını açarken, mahallede de Derviş Demir rüzgarı esmeye başladı. Kanat’ın aile düzenini bozan bu adam da olayları başka bir yere taşıyacak.

Reytingi boşver, sosyal medyaya bak! Duy Ben dizisi öyle bir başarıya imza atıyor ki şaşırtıcı! 8

Duy Ben dizisi, bu hafta çok farklı bir bölümle ekranlara geldi. Ancak dizi, beklenen reytingleri yine alamadı! İlk 10 sıralamasına bile giremeyen Duy Beni dizisi, reytingde kanalı zorluyor ancak sosyal medyada çok başka bir durum yaşanıyor!

Yaz döneminde de düşük reytingler almasına karşın diziye sosyal medyadan verilen destek çok dikkat çekiyordu. Milyonları geçen izlenme oranlarıyla fragmanlar ve bölümler, Youtube’da rekorlar kırarken, reytingde ise durum çok başkaydı!

29 Eylül akşamı yayınlanan diğer diziler karşısında da Duy Beni dizisi sosyal medyada çok çarpıcı bir çıkış yakaladı!

Reytingi boşver, sosyal medyaya bak! Duy Ben dizisi öyle bir başarıya imza atıyor ki şaşırtıcı! 9

Duy Beni, 163 bin 800 sosyal medya paylaşımı ile rakiplerine çok fena bir çalım attı! En yakın rakibi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 30  bin 300 sosyal medya paylaşımında kalırken, Duy Beni dizisi, ekranın reyting rekortmeni dizileri Aldatmak ve Camdaki Kız’ın yanı sıra Mahkum dizisini de fena ezmiş görünüyor!

Diziye sosyal medyada verilen bu muazzam destek, ekranda kalmasını daha ne kadar sağlar bilinmez ancak sadık bir izleyici kitlesinin ekrandan olmasa da sosyal medyadan diziyi takip ederek mesajlarıyla sürekli gündemde tutuyor olmaları da dikkatleri çekiyor.