Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisi senaristlerine izleyicilerden “artık sıkıldık” eleştirisi!

Yalı Çapkını dizisi senaristlerine izleyicilerden “artık sıkıldık” eleştirisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisi başarılı performansı ile göz doldurmaya devam ediyor. Reytingleri iyi gelen, hikayesinin akıcılığı ile milyonları ekran başına toplamaya devam eden dizide, izleyicileri kızdıran detaylar da yok değil.

Seyran ile Ferit ilişkisinde boşanıp boşanmayacakları merak edilirken, senariste yönelik de birçok izleyicinin dikkat çeken bir tepkisi bulunuyor. Bir izleyici birçok kişinin düşüncesine şu yorumla tercüman oldu: “Halis’in yüzsüzlüğünden, Kazım’ın para para demesinde, Ferit’in dönüp dolaşıp Pelin’e dönmesinden, Seyran’ın inadından artık bir tek ben mi sıkıldım?”

Bu paylaşıma binlerce kişi destek mesajı bıraktı. Seyran ile Ferit karakterlerinin geldiği noktadan memnun olmayan izleyiciler, suçu normal olarak senariste atıyor. Her seferin de senaryonun daha da kötüleştiğini savunanlar da var.

Zerrin’in oyunlarından ve İfakat’ın planlarından da artık bıktıklarını dile getiren izleyiciler, Seyran’ın her seferinde Ferid’i suçlamasından da rahatsız. Ancak birçok izleyici Ferit’in sanki masummuş gibi gösterilmemesi gerektiğini de belirtiyor.

Yani dizideki karakterlerin attıkları adımlardan memnun olmayan, dizinin senaryosunun artık bıkkınlık veren bir noktaya geldiği yönünde eleştiriler var.

Sonuç olarak bu sezonun en başarılı çıkışlarından birisine imza atan Yalı Çapkını dizisi, sezon sonuna doğru ilerlerken en çok konuşulan konu, senaristin dönüp dolaşıp aynı konular üzerinden izleyicileri ekranda tutma çabası ve bu durum artık sosyal medyada tepki ile karşılanıyor.

Yalı Çapkını dizisinin 5 Mayıs Cuma akşamı yayınlanacak olan 31. yeni bölümü öncesinde sosyal medyada yer alan bu eleştiriler, aslında izleyicilerin hikayeyi ne kadar derinlemesine incelediğini ve yakından takip ettiğini de göstermesi bakımından anlamlı. İkinci sezonda da ekranda izleyicilerle buluşması beklenen diziye yeni karakterlerin katılması ve hikayenin farklı konularla zenginleştirilmesi anlamlı olacaktır.