Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisi sezonu sosyal medya rekoru ile tamamlıyor!

Yalı Çapkını dizisi sezonu sosyal medya rekoru ile tamamlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Yalı Çapkını dizisinde başrollerde Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu bulunuyor. İki genç oyuncunun başarılı partnerliğinin yanı sıra hikayenin gücü ve diğer oyuncuların ortaya koyduğu muhteşem performans ile birlikte Yalı Çapkını dizisi bu sezonun en başarılı projesi olarak kayıtlara geçti.

Başladığı günden itibaren milyonlarca izleyiciyi kendisine bağlayan dizi, uzun yıllardır izlenme oranları konusunda sorunlar yaşayan Star TV’nin de bir anda reyting patlaması yaşanmasını sağladı. Gaziantep’te başlayan daha sonra çekimleri İstanbul’da devam eden Yalı Çapkını dizisi çift haneli reytingleri, sosyal medyadaki büyük çıkışı ile birlikte 2022 – 2023 sezonuna damgasını vuran yapım oldu.

Yalı Çapkını dizisinin ilk bölümünden itibaren takip eden milyonlarca izleyici, 35 bölümlük serüvende çok farklı duygular yaşadı. Dizinin 9 Haziran Cuma akşamı yayınlanacak olan 36. bölümü ise aynı zamanda sezon finali olacak ve herkes merakla neler yaşanacağını merak ediyor.

Yalı Çapkını dizisi sosyal medyada da müthiş bir performans ortaya koydu. Adba TV tarafından yapılan ‘en popüler diziler’ araştırmasında çok iyi sonuçlar alan Yalı Çapkını, 29 Mayıs ile 4 Haziran haftasında da yine zirvedeydi. Hem de tüm rakiplerinin üzerinde erişilmesi mümkün olmayan bir ileti sayısı ile Yalı Çapkını dizisi ilk sezonunu kapatmaya doğru ilerlerken müthiş bir sosyal medya etkileşimi elde etti.

111 bin 300 ileti ile geçen haftanın sosyal medyada en çok konuşulan dizisi olan Yalı Çapkını, en yakın rakibi Adım Farah’a neredeyse 3 kat fark atmış durumda. 38 bin 100 ileti ile Adım Farah dizisi ikinci sırayı elde ederken, final kararı alınan Gülcemal dizisinin ise 25 bin 500 ileti ile üçüncü olduğunu görmekteyiz.

Reytinglerde elde ettiği çift haneli oranlar ile Cuma akşamları sezonun büyük çoğunluğunda birincilikle tamamlayan Yalı Çapkını, bir ara Kızılcık Şerbeti’nin AB ve ABC1 kategorilerindeki birinciliklerine engel olamadı. Ancak son dönemde üstünlüğü yeniden eline alan Yalı Çapkını, bu sezonun en iyi reytinglerini elde eden yapımı olarak müthiş bir başarı kazandı.