Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisi sosyal medyadaki tepkiyi hafife almanın cezasını çekiyor!

Yalı Çapkını dizisi sosyal medyadaki tepkiyi hafife almanın cezasını çekiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Yalı Çapkını dizisi, ikinci sezonda güçlü reytingler elde ediyor ama yaşanan büyük düşüş de 13 Ekim akşamı yayınlanan 41. bölümün bir kırılma noktası olarak ortaya çıkmasına neden oldu.

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi ikinci sezonda hikayesi nedeniyle eleşterilerin hedefi oldu. Sosyal medyada izleyiciler, yeni senaryo ekibinin dizinin ruhunu bozduğuna yönelik ciddi eleştiriler yöneltti.

Hatta senaristler için ilk sezonu izlemedikleri ve karakterleri çok farklı bir boyuta soktukları yönünde sert eleştiriler de yapıldı.

Yalı Çapkını dizisine haftalardır devam eden bu eleştiri dalgası reytinglerde kendisini göstermemişti. Taa ki 13 Ekim Cuma gününe kadar. Yayınlanan 41. bölümde hem tüm izleyici gruplarında çok ciddi düşüşler yaşandı.

Tüm kişiler kategorisinde dizi küçük bir fark ile yine birinci olsa da rakibi Kızılcık Şerbeti, AB ve ABC1 gruplarında adeta fark attı.

Yalı Çapkını dizisinde yaşanan büyük izleyici kaybı 2 reytinge kadar çıktı. Yani bu bir kırılma noktası olarak ifade ediliyor.

Dizinin bundan sonraki süreçte de hikayesi nedeniyle eleştirilerin devam etmesi halinde yine izleyici kaybı yaşamasından endişe ediliyor. Senaryo konusunda yaşanan sıkıntıların diziyi bu noktaya getirmesi ve sosyal medyada uzun süredir bu tehlikenin yapım ekibine iletilmesine rağmen önlem alınmaması şaşırtıcı bir durum oldu.