Ana sayfa Dizi Fragmanları Yalı Çapkını dizisinde büyük şok, baş karakter terk ediyor!

Yalı Çapkını dizisinde büyük şok, baş karakter terk ediyor!

tarafından ker_def

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrolde olduğu ‘Yalı Çapkını’ yeni bölümüyle 7 Nisan Cuma akşamı Star TV’de izleyicilerle buluşacak.

Seyran karakteri ile Afra Saraçoğlu yine başarılı bir performans ortaya koyacağı yeni bölümde izleyenleri derinden etkileyecek. Hikayenin baş karakteri olan Seyran evi terk edecek ve olaylar iyice büyüyecek.

7 Nisan Cuma akşamı ekrana gelecek Yalı Çapkını’nın yeni bölümünün konusu şöyle; Ferit’in elini havada yakalayan Seyran için ipler kopma noktasına gelir ve soluğu Kazım’ın evinde alır. Halis Ağa, Seyran’ın evi terk ettiğini öğrenince çok sinirlenir.

İfakat ise bu gelişmeden memnundur. Ferit, Suna’yla ilgili durumu öğrenince tepkisi Abidin’den hesap sormak olur ve ikisi arasında bir arbede yaşanır. İfakat’ın planı tıkır tıkır işlerken; Seyran’ın da yalıya dönmeme ısrarı devam eder. Saffet Suna’yla evlenmek istediğini dedesine söyler.

Pelin, Ferit’i kazanabilmek için bir adım daha atar. Kazım Ağa’nın Zerrin’le yaptığı görüşme ise her şeyin akışını değiştirir.

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan Yalı Çapkını’nda şu oyuncular bulunuyor:

“Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor başrolde yer alırken; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Selen Özbayrak, Umut Gezer.”

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor.

‘Yalı Çapkını’, yeni bölümleriyle her cuma Star’da!