Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını dizisinde İfakat’i canlandıran Gülçin Santırcıoğlu’nun büyük bir hayali var!

Yalı Çapkını dizisinde İfakat’i canlandıran Gülçin Santırcıoğlu’nun büyük bir hayali var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisinde İfakat karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkan Gülçin Santırcıoğlu, senaryoda karakterin yaptıkları nedeniyle sosyal medyada öne çıkan isimlerden birisi oluyor. İfakat karakterinin entrikaları dizinin heyecanını artırıyor ama sosyal medyada zaman zaman senaristlere eleştiriler de yapılıyor.

Gülçin Santırcıoğlu ise rolündeki başarısıyla göz dolduruyor ve Yalı Çapkını dizisinin başarısına deneyimleri ile önemli katkılar sunuyor. Oyuncunun mesleki anlamda kendisini geliştirme sürecinde senaryo konusunda bazı adımlarının da olduğu ortaya çıktı.

Senaryo yazmak gibi bir derdinin olmadığını ama anlatmak istediği hikayeler olduğunu ifade eden Gülçin Santırcıoğlu, bir sinema filmi yapma hayali kuruyor. Oyuncu, bu konuyla ilgili şöyle konuştu: “İnsanlara ben bunu yazdım diyecek kadar bir şeyim yok. Aslında sinema filmi yazma hayalim var. Anlatmak istediğim hikayeler var. Zaman içinde, İstanbul’dan uzaklaştığımda bu su yüzüne çıkıyor. Kaş’ta mesela buna zamanım oluyor. İlham geliyor, o sakinlik, doğaya yakın olmak. Öyle bir hayalim var. Bu sadece bana da kalabilir, profesyonel olarak yapmak gibi bir iddiam yok.”

Toplumda kadınlar üzerinde yaş, güzellik, evlenme ve çocuk üzerinden baskılar olduğunu ifade eden oyuncu, kendi aile çevresinde ise bu tür baskılar görmediğini anlattı.

Yalı Çapkını dizisinde İfakat'i canlandıran Gülçin Santırcıoğlu'nun büyük bir hayali var! 7

Gülçin Santırcıoğlu, “Eşim ile birlikte aldığımız ortak bir karar, hayatımızda ne istiyoruz. Hala çocuk yapabiliriz ama bunun dışında bir hayat yolu seçmeyi tercih etti. Bundan dolayı da çok mutluyuz. Kadınların her zaman duyduğu bir şey vardır, ya pişman olursan. Ben hayatımda bir erkeğe bunun sorulduğunu duymadım. Sormayın insanlara böyle sorular” şeklinde konuştu.

Evlilik sonrası insanların çok özel soruları sorabildiğini anlatan Santırcıoğlu, kocasının kendisini sakındığını ve bunun da hoşuna gittiğini belirtti.

Oyuncu, canlandırdığı karakterler nedeniyle sokaktaki vatandaşlardan ilginç tepkiler de alabiliyor. Bir alışveriş sırasında bir kadına yardımcı olduğu sırada, “Ama siz iyisiniz” diye bir tepki aldığını vurgulayan Santırcıoğlu, izleyicilerin dizilerdeki karakterleri oyuncuların gerçek hali gibi algıladığına bir örnek vermiş oldu.  Oyuncu, izleyicilerden bu tarz geri dönüşler alabildiğini söyledi.