Ana sayfa Sosyal Medya Alev karakteri aslında Kızılcık Şerbeti dizisinin süper kahramanı!

Alev karakteri aslında Kızılcık Şerbeti dizisinin süper kahramanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisini yakından takip eden ve hikayenin her detayına hakim olan kadın izleyiciler açısından Alev karakterinin anlamı büyüyor. Müjde Uzman’ın canlandırdığı Alev için birçok dizi hayranı “Süper kahraman” yakıştırması yapmaya başladı bile.

Müjde Uzman’ın canlandırdığı Alev karakteri renkli birisi ve hikaye içinde hem izleyicilerin hem de dizinin diğer oyuncularının en önem verdiği karakterlerden birisi. Müjde Uzman da başarıyla rolü canlandırıyor ve onun da katkısı ile Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev, unutulmaz dizi karakterlerinden birisi olacak gibi gözüküyor.

Alev karakteri için kadın izleyicilerin ‘süper kahraman’ yakıştırması yapmasının altında yatan neden ise kimin yardıma ihtiyacı olsa onun orada bulunması. Alev karakteri, Nursema ve Doğa’ya yaşadıkları büyük sorunlarda yardımcı olmasıyla izleyicilerin de kalbini fethetti.

Alev karakteri aslında Kızılcık Şerbeti dizisinin süper kahramanı! 7

Show TV’de Nursema ve Alev karakterlerini canlandıran Ceren Karakoç ile Müjde Uzman, bir röportajda bir araya geldi.

Sunucunun Alev için “süper kahraman” yakıştırması yapması sonrasında Müjde Uzman, şöyle konuştu: “Kendi söküğünü dikemeyip etrafındaki herkese koşuyor. Bakalım kendi söküklerini nasıl dikecek, ben de merak içinde bekliyorum.”

Repliklerde Alev’in Nursema’ya “Artık sen de beni kurtarırsın” dediğini de hatırlatan Müjde Uzman pası, arkadaşı Ceren Karakoç’a attı.

Nursema olarak hikayenin en etkili isimlerinden birisi haline gelen Karakoç ise, “Alev’in söküklerini de ben dikeceğim” diyerek gülümsetti.

Dizinin hikayesinde Abdullah ile Alev arasındaki yakınlaşmanın nasıl bir şekilde sonuçlanacağı da çok merak ediliyor. İşte bu noktada senaristlerin ne yapacağını oyuncular da bilmiyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinin sürprizlerle dolu bir yapım olduğunun altını çizen Müjde Uzman, hikaye olarak klişelerden uzak durduklarını ifade etti. Oyuncu, senaristlerin sadece izleyicileri değil, tüm ekibi de çok şaşırtacak işlere imza attığını da sözlerine ekledi.

Peki Müjde Uzman senarist olsaydı Alev ile Abdullah ilişkisi nasıl olurdu? Oyuncu, bu soru üzerine şöyle konuştu: “Ne yazarlarsa yazsınlar ucunda mutlaka değinmek istedikleri önemli bir konu olduğunu biliyorum. Mutlaka anlatmak istedikleri bir şey olduğunu biliyorum. O yüzden, öyle bir şey olursa da eminim ki, toplumsal bir gerçeğe vurgu yapacaklar. O yüzden neden olmasın.”