Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinde yeniden buluşuyorlar! Dört gözle bekleyen de var, klişe bulan da!

Yalı Çapkını dizisinde yeniden buluşuyorlar! Dört gözle bekleyen de var, klişe bulan da!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV ekranlarının yeni ve iddialı dizisi Yalı Çapkını ile ilgili haberler yaz sezonunda gündeme gelmeye başlamıştı. Dizinin Gaziantep’te başlayan hikayesi ile birlikte oyuncular da dikkatleri çekmişti. Başarılı genç kuşak oyunculardan Afra Saraçoğlu’nun bir süre ara verdiği ekrana dönüşü en çok fanlarını sevindirirken, başrolde birlikte yer aldığı isimle yeniden buluşuyor olması da ayrı bir sürpriz oldu.

Saraçoğlu, ekrana en son Öğretmen dizisi ile gelmişti. Ardından BluTV için çekilen dönem dizisi Yeşilçam’da oynadı. Çağatay Ulusoy ile başrolünde yer aldığı dizideki oyunculuğu ile çok beğenilen Afra Saraçoğlu, ekrana verdiği iki yıllık aranın ardından yeni sezonda dönmeye hazırlanıyor.

Star TV’nin hikayesi Gaziantep’ten daha sonra İstanbul’a taşınacak dizisinde ailesi tarafından istemeden evlendirilen iki gencin yaşadıkları konu alınmakta. Hiç tanımadığı bir kişiyle evlendirilen bir genç kıza hayat verecek olan Afra Saraçoğlu’nun partneri, Öğretmen dizisinde de birlikte kamera karşısına geçtiği Mert Ramazan Demir.

İki oyuncu, başarılı performanslarıyla Öğretmen dizisinin ön plana çıkan genç oyuncularıydı. Şimdi bu iki isim, yeniden Yalı Çapkını dizisinde buluşuyor. Bu kez partner olan iki oyuncu, zorla evlendirilen iki kişiye hayat veriyorlar.

Yalı Çapkını dizisinde yeniden buluşuyorlar! Dört gözle bekleyen de var, klişe bulan da! 7

Gaziantepli Korhan Ailesi’nin direği Halis Ağa’nın (Çetin Tekindor) el bebek gül bebek yetiştirilmiş torunu Ferit’in (Mert Ramazan Demir) evlenmesine karar vermesiyle gelişecek olayları konu alacak olan dizi, OGM Pictures imzalı.

Başrollerde aynı zamanda Çetin Tekindor’un da yer aldığı dizinin ilk tanıtımı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Hikayesi, son dönemde pek çok diziye ilhan olan hikayelerin yazarı Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabındaki gerçek olaylardan alınan dizide, Gaziantepli Korhan Ailesi’nin başından geçenler anlatılacak.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolde olduğu dizide yer alan diğer oyuncular şu isimlerden oluşuyor:

“Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer.”

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor. Dizinin henüz yayın tarihi net değil. Ancak ‘yakında’ ibaresi ile verilen tanıtımın ardından, çekimleri uzun zaman önce başlayan dizisinin bir kaç hafta içinde yayında olması bekleniyor.