Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinden ilk müjdeyi Afra Saraçoğlu verdi

Yalı Çapkını dizisinden ilk müjdeyi Afra Saraçoğlu verdi

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından birisi de Yalı Çapkını dizisi. Bir süredir gündeme gelen dizide Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu partner olarak kamera karşısına geçecekler. Uzun süredir ekranda olmayan Afra Saraçoğlu, en son dijital platform BluTV için çekilen Yeşilçam dizisindeki başarılı oyunculuğu ile konuşulmuştu.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisiyle büyük dikkat çeken genç oyuncu, Kardeş Çocukları dizisindeki oyunculuğu ile konuşturmuştu. Ardından 2020’de Öğretmen dizisinde oynayan Afra Saraçoğlu, daha sonra Yeşilçam dizisinde rol almıştı. Şimdi Yalı Çapkını ile iki yıllık aranın ardından yeniden ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Daha önce Öğretmen dizisinde birlikte oynadığı Mert Ramazan Demir ile ikinci kez kamera karşısına geçecek oyuncu. Bu kez iki başarılı genç oyuncu, başrolde yer alacaklar…

Yalı Çapkını dizisinden ilk müjdeyi Afra Saraçoğlu verdi 8

Saraçoğlu, Antepli bir kıza hayat verecek.  Seyran isimli bir karakteri oynayacağını söyleyen Afra Saraçoğlu, rolüyle ilgili fazla detaya girmemeye çalışarak heyecanlı olduklarını da saklamadı.

Sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ile beraberken sorulan soruları yanıtlayan oyuncu, diziyi merak edenlere, çekim tarihini vermekle yetindi sadece…

Yalı Çapkını dizisinden ilk müjdeyi Afra Saraçoğlu verdi 9

Antep’te çekimleri başlayacak olan dizi, Saraçoğlu hayranları tarafından da merakla bekleniyor. Mert Ramazan Demir’in Ferit karakterini oynayacağı dizide, iki gencin istemeden evlendirilmeleri sonrasında yalıda geçen hayatları anlatılacak.

Etkileyici bir hikayesi bulunan dizinin yönetmenliğini Burcu Alptekin yapmakta. Dizide usta oyuncularla, genç oyuncular ve deneyimli isimler bir arada yer alıyor. Çetin Tekindor, Cansu Fırıncı, Doğukan Polat, Gülçin Santırcıoğlu da dizinin kadrosunda.

Diziyle ilgili ilk müjde de Afra Saraçoğlu’ndan geldi. Eylül ayında ekranda olacaklarını ifade eden Saraçoğlu, 29 Temmuz’da çekimlerin başlayacağını da belirtti. “Şu anda öyle görünüyor, 29’unda sete çıkacağız gibi görünüyor. Eylül’e inşallah projemiz var. Dizi projesi, OGM ile beraber” diyerek detay vermemeye çalıştı.

Afra Saraçoğlu, rol alacağı yapımları seçerken, hikayesini beğendiği ve karakterin kendisini etkilediği projeleri kabul ettiğini de vurguladı.