Ana sayfa Sosyal Medya Ekin Koç ve Ayça Ayşin Turan, tek fotoğraf ile izleyenlerin gönlünü şimdiden çaldılar!

Ekin Koç ve Ayça Ayşin Turan, tek fotoğraf ile izleyenlerin gönlünü şimdiden çaldılar!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki başarılı ve genç isim, bir süre önce aynı dizide rol alacakları haberleri ile gündeme gelmeye başladılar. İkisi de hayranları tarafından heyecanla takip edilen son dönemin parlayan yıldızları. Ayça Ayşin Turan, ekrana en son Ada Masalı isimli romantik komedi dizisiyle gelmişti. O dizide partneri olan ve sonradan aşık olduğu Alp Navruz ile birliktelikleri ise sürüyor.

Ekin Koç ise hafızalara kazınan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisindeki Sultan Ahmet rolüyle birlikte izleyenlerin çok beğendiği bir isim. Koç, son olarak Show TV’nin bir sezon süren Üç Kuruş dizisiyle gönülleri bir kez daha fethetmişti.

Ekin Koç ve Ayça Ayşin Turan’ın bir filmde birlikte kamera karşısına geçecekleri öğrenildikten sonra hiç birlikte fotoğrafları yayınlanmamıştı. Okuma provalarından da birlikte bir pozları çıkmadı. Ancak çekimleri kısa bir süre önce Assos’ta başlayan filmin setinden gelen ilk kare, hayranlarını adeta coşturdu!

Sosyal medyada yapılan yorumlarda iki oyuncunun birbirlerine çok yakıştığı, enerjilerinin de tutmuş olduğu şeklinde yorumlar yapılıyor. Tek bir kare fotoğraf ile şimdiden gönülleri çelen iki oyuncunun filminin ismi Sen İnandır.
Taff Pictures imzalı film, Netflix için çekiliyor. Bayramdan hemen sonra çekimler başladı ve son hız devam ediyor şu sıralar…

Ekin Koç ve Ayça Ayşin Turan, tek fotoğraf ile izleyenlerin gönlünü şimdiden çaldılar! 79

Birbirlerine partner olarak yakıştırılan iki oyuncunun rol aldığı film de haliyle merak konusu oldu. Setten yeni kareler beklediklerini de belirtiyor izleyiciler.

Senaryosu Selen Bağcı tarafından kaleme alınan filmin yönetmenliğini, daha önce Fazilet Hanım ve Kızları,, İki Yabancı, 72. Koğuş gibi yapımlara da imza atan Murat Saraçoğlu ile birlikte Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yönetmeni Evren Karabıyık Günaydın birlikte üstlenmekteler.

Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Zerrin Sümer, Yıldız Kültür, Naz Çağla Irmak ve Çağrı Çıtanak gibi isimler de yer alıyorlar.İki çocukluk arkadaşın aşk hikayesinin anlatıldığı filmde Ayça Ayşin Turan, bir reklam ajansında çalışan Sahra karakterinde, Ekin Koç da fotoğrafçı Deniz rolünde oynuyor…