Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yalı Çapkını dizisine tepkiler olsa da, birincilik değişmedi!

Yalı Çapkını dizisine tepkiler olsa da, birincilik değişmedi!

tarafından ker_def

Star ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi, izleyicilerin yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor. Dizi, dün akşam yayınlanan bölümüyle her üç kategoride de yine Cuma akşamının en çok izlenen dizisi oldu.

Son birkaç haftadır dizinin hikayesine yönelik olarak sosyal medyada ortaya çıkan tepkilere rağmen, dizinin hayranları projeye yine büyük ilgi göstermeye devam ediyor.

Star’ın sevilen dizisi “Yalı Çapkını” on dokuzuncu bölümüyle hem Total hem AB hem de ABC1 kategorilerinde birinci olarak 27 Ocak Cuma akşamının en çok izlenen yapımı oldu.

Seyran ve Suna’nın Efe ve Defne ile yemeğini basan Ferit restoranda çıkardığı olay sonrası Seyran’la kavga etti. Tüm olanların üzerine Serter’in Pelin’e vereceği zarardan korkan Ferit onu alıp yalıya getirince Seyran da kendisine yapılan teklifi kabul etmeye karar verdi.

Seyran’ın üzüldüğünü gören Suna olanları Kazım’a anlatınca Kazım Ferit’ten hesap sordu. İkilinin konuşması ise Maho ve adamları tarafından bölünürken silahlar konuştu.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolde olduğu dizide; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler de yer alıyor. Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor.

“Yalı Çapkını”, yeni bölümleriyle her Cuma Star’da!