Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını dizisinin başrolü Afra Saraçoğlu için 2023 yılı muazzam geçti!

Yalı Çapkını dizisinin başrolü Afra Saraçoğlu için 2023 yılı muazzam geçti!

tarafından ker_def

Yalı Çapkını dizisi reytinglerde düşüşe geçti ve birçok izleyici bunun nedeninin senaryodaki sorunlar olduğunu düşünüyor.

Diğer yandan ise hem setteki emekçiler yoğun şekilde çalışmaya devam ediyor hem de oyuncular senaristlerden gelen hikayeyi izleyicilere aktarmak için gece gündüz demeden çalışıyor.

Afra Saraçoğlu da son yıllarda öne çıkan yeteneğini konuşturmakla kaldı, son 1 yıllık süreçte sosyal medyada da en çok öne çıkan genç kadın oyunculardan birisi olmayı başardı.

Mert Ramazan Demir ile birlikte Yalı Çapkını dizisinde güçlü bir performans sergileyen Afra Saraçoğlu’na zaman zaman sosyal medyada sert eleştiriler yapıldığı da biliniyor.

Ünlü oyuncu ise sette geçen hayatını şu sözlerle ifade etti: “Bütün hayatım sette geçiyor.”

Gerçekten de haftanın 6 günü setlerde uzun saatler çalışmak durumunda kalan dizi ekipleri için reytinglerde ile karşılık bulmak büyük önem taşıyor.

Oyuncular zamanlarının büyük bölümünü sette geçirirken, izleyiciler ise ekrana yansıyan hikayenin gidişatından çok memnun olmadıklarını bir süredir yaptıkları paylaşımlarla ortaya koymaya devam ediyor.

Afra Saraçoğlu, “Hiç bilmiyorum, okumadım” diyerek senaryonun tıkandığı eleştirilerinden haberinin olmadığını belirtti.

Her şeyin yolunda gittiğinin altını çizen ünlü oyuncu, “Her şey yolunda gidiyor, bende haber yok. Çalışan bir insanım” dedi.

Reytinglerde son haftalarda yaşanan düşüş olsa bile, geçen sezonun en iyi çıkış yapan projesi olan Yalı Çapkını, hala sezonun en başarılı işlerinden birisi olmayı sürdürüyor.

Afra Saraçoğlu, “Yaptığımız işin karşılığını görmek çok gurur verici bir duygu” diyerek Altın Kelebek ödüllerinde ‘en iyi dizi’ ödülü kazanmanın keyfini yaşadıklarını ifade etmiş oldu.

2023 yılının kendisi için “muazzam” geçtiğini vurgulayan ünlü oyuncu, hayranları tarafından da sokakta “Seyran” seslenişleri ile karşılanıyor.

2024 yılında da yoğun çalışmaya devam edecek olan oyuncu, aşk hayatı ile ilgili soruları ise yanıtlamadan geçiştirmeyi tercih ediyor.