Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinin reytinglerini görenlerin gözleri şaşı oluyor!

Yalı Çapkını dizisinin reytinglerini görenlerin gözleri şaşı oluyor!

tarafından ker_def

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir’in başrolde olduğu “Yalı Çapkını” dizisinin dördüncü bölümü 14 Ekim Cuma akşamı Star ekranlarında yayınlandı. İzleyicinin yoğun ilgisi ile Yalı Çapkını; her üç kategoride de Cuma akşamının en çok izlenen dizisi oldu. Yalı Çapkını her hafta üzerine koyarak ilerliyor ve reytingleri de düzenli bir şekilde artıyor. Bu durum da oranları gören herkesi şaşırtamaya yetiyor.

Star’ın merakla beklenen “Yalı Çapkını” dizisi dördüncü bölümüyle hem Total hem AB hem de ABC1 kategorilerinde birincilik elde etti. Yalı Çapkını, birinci olma noktasında haftalardır başarısını sürdürüyor ama reytinglerini de artırarak ilerliyor. Dizinin reyting sonuçlarına bakanlar şaşırmadan edemiyor. Tüm kategorilerde çok iyi oranlar gelmekte ve çift haneli reytinglere doğru adım adım ilerleyen bir başarı hikayesi gözlemleniyor.

Yalı Çapkını dizisi, bu güçlü reyting sonuçları ile birlikte Gönül Dağı dizisinin ardından sezonun en başarılı projesi olarak öne çıktı. Dizinin bir miktar daha reytinglerini artırması durumunda bu sezon çift haneye ulaşan ikinci dizi olması ve Gönül Dağı’na bir adım daha yaklaşması mümkün gözüküyor. Önümüzdeki haftalarda dizinin reyting performansı heyecanla takip edilecek.

Dizinin dördüncü bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar:  elin’in odalarına sürpriz ziyaretine maruz kalan, ardından da İfakat ve Orhan’ı beraber gören Seyhan için Korhan Yalısı’nda hareketli günler başladı. Necip Usta’nın yanında çalışmaya adapte olmaya çalışan Ferit ise yaptığı ilk kolyeyi Seyran’a hediye etti.

Seyran’ın ailesini ziyaret etmeye onunla beraber gelen Ferit, Suna’ya Seyran ile daha önce tanıştıklarını söyleyince Suna şüpheye düştü ve durumu Yusuf’a anlattı. Duruma kayıtsız kalamayan Yusuf ise soluğu Korhan Yalısı’nda aldı.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolde olduğu dizinin kadrosunda şu isimler bulunuyor: “Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer.”

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor. “ Yalı Çapkını”, yeni bölümleriyle her Cuma Star’da!