Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümünde büyük sürpriz ortaya çıktı!

Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümünde büyük sürpriz ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Yalı Çapkını dizisinin, 21. yeni bölümü 24 Şubat akşamı izleyicilerle buluşacak. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, bu sezonun en başarılı projesi olarak öne çıktı. Dizinin hikayesi kadar, oyunculuk performansları da çok konuşuldu.

Yalı Çapkını dizisinde şimdiye kadar 20 bölüm yayınlandı ve deprem sonrasında iki hafta ekranda yer almadı. Bu aradan sonra birçok dizi hayranı yeni bölümü merakla bekliyor. Deprem felaketinin yaralarının henüz sarılması devam ederken ve acılar henüz dinmemişken dizilerin yeni bölümlerinin yayınlanması ile birlikte televizyonda normalleşme sürecine geçildiği anlaşılıyor.

Yalı Çapkını dizisi de bu süreçte milyonların ilgisini çeken bir yapım oldu ve 21. yeni bölümde Seyran karakterinin, tüm yaşananları Halis Ağaya anlatması ile birlikte çok önemli gelişmeler yaşanacak. Seyran’ın bu sürpriz adımı dizinin gidişatında büyük değişim yaratacak.

Çetin Tekindor gibi usta bir oyuncunun muhteşem rol yeteneğini de yeniden izleme fırsatı bulacaksınız. Yalı Çapkını dizisinde artık hiçbir şey eskisi gibi olamaz. Halis Ağanın sözleri bir kurşun gibi herkes için ağır olacak.

Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümünde büyük sürpriz ortaya çıktı! 7

Tabii ki Ferit’in bu süreçte Pelin’den vazgeçmesini de kimse beklemiyor. Ancak Pelin ile Seyran arasındaki savaşta artık yepyeni bir dönem başlıyor.

Seyran’ın annelik heyecanı ile konakta ipleri eline almaya başlamasının da ilk adımı 21. bölümde atılacak.

Bir dizi hayranı bu sürpriz gelişmeyi şu sözlerle yorumluyor: “Seyran’ın olup biten her şeyi Halis Ağaya anlatması ve evdeki herkesin gerçek yüzünün ortaya çıkması… İfakat’in de bu kadar çıldırması… Umarım artık evin hanım ağası rolü İfakat’ten alınmıştır. Çünkü tam anlamıyla hak eden Seyran.”

İki haftalık aradan sonra bomba gibi bir bölümle izleyicilerin karşısına çıkacak olan Yalı Çapkını dizisi, depremde ölen 40 binin üzerinde insanın varlığını ve 100 binden fazla kişinin yaralandığını, hala bölgede milyonlarca insanın zorluk çektiğini unutturabilir mi?

Bu pek mümkün değil ama yaralarını sarmak durumunda olan halkın bir süre de olsa kafasını dağıtması için de iyi gelebilir.