Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinin youtube başarısı, reyting başarısı kadar çarpıcı oldu!

Yalı Çapkını dizisinin youtube başarısı, reyting başarısı kadar çarpıcı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yayınlanan Yalı Çapkını dizisine gösterilen ilgi artışı o kadar fazla ki, reytinglere yansıyan ve çift haneye doğru ilerleyen reytingleri destekleyen bir dijital medya ilgisi bulunuyor. Sosyal medya platformlarında diziyle ilgili her türlü gelişme, fragman, haber, bölüm videosu milyonlara ulaşmaya başladı.

Cuma akşamları yayınlanan dizide Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir başrollerde yer alıyor. İstemediği bir evliliğe sürüklenen bir kadının, yeni hayatında yaşadıkları ve kendisini ezdirmemesi üzerine kurulu bir hikayeye sahip olan Yalı Çapkını dizisinin fragmanları bile saatler içinde 1 milyonun üzerinde izlenme oranları elde etmeye başladı.

Türk dizi tarihinde yaklaşık 5 saat içinde 1 milyon izlenme elde edebilecek çok az dizi vardır. Yalı Çapkını da işte bunu gerçekleştirdi. Dizinin ilk 4 bölümü geride kaldı. Beşinci yeni bölüm de Cuma akşamı yayınlanacak. Yeni bölüm öncesinde youtube ortamında paylaşılan fragmanlar müthiş ilgi görüyor.

Yalı Çapkını dizisinin youtube başarısı, reyting başarısı kadar çarpıcı oldu! 8

Dizinin beşinci bölümden ilk fragmanı 4 milyonun üzerinde izlenme oranına 3 gün içinde ulaştı. Yine beşinci bölümden yayınlanan ikinci fragman videosunda ise saatler içinde 1.3 milyon izlenme gerçekleşti. Yalı Çapkını dizisinin yeni açılan youtube kanalının 560 binin üzerinde abonesi bulunuyor ve bu sayı hızla da artış gösteriyor.

Yalı Çapkını dizisinin tüm bölümlerini paylaşan Star TV yönetimi, youtube ortamında elde edilen izlenmelerden de çok memnun.

Yalı Çapkını dizisinin ilk 3 bölümünün tamamının yayınlandığı videoların her biri 10’ar milyon izlenme elde etti. Dördüncü bölümün de 9 milyona kısa sürede yaklaşması diziye olan ilginin büyüklüğüne işaret ediyor.

Yalı Çapkını dizisinin youtube başarısı, reyting başarısı kadar çarpıcı oldu! 9

Televizyon ekranında milyonların beğenisini kazanan ve reytingleriyle sezonun en başarılı ilk 3 dizisinden birisi olan Yalı Çapkını, sosyal medyada da her hafta gündemin ilk sırasına çıkıyor ve youtube ortamında da milyonlarca izlenme oranlarını çok kısa sürelerde elde edebiliyor.

Dizinin hikayesinin bu şekilde akılcı olarak ilerlemesi durumunda reytinglerin de sosyal medya yansımasının da youtube izlenmelerinin de artarak sürmesi bekleniyor.