Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade’yi yıkan ölüm!..

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade’yi yıkan ölüm!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyunculuğunun yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Nesrin Cavadzade en son Show TV dizisi Üç Kuruş ile ekranlara geldi.

Hayvan sevgisiyle de bilinen güzel oyuncunun iki kedisi var. Kedileriyle pozlarını zaman zaman instagram hesabında paylaşan oyuncu çok sevdiği kedilerinden birini kaybetti.

Kedisi Çiko’nun vefatıyla büyük bir üzüntü yaşayan oyuncu duygularını anlatmak için sosyal medyada uzun bir yazı kaleme aldı.

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade'yi yıkan ölüm!.. 8

Nesrin Cavadzede paylaşımına şunları yazdı; “Çikom… Sen kartlarını hep yaşamdan yana kullandın. Doğuştan taşıdığın su içinde kalbin, böbrek yetmezliğin ve son dört sene beni her 12 saatte bir insülin dozlama profesörü yaptığın diabetinle, tıpla, bilimle, genel yaşam yasalarıyla ilgili bildiğimiz her şeye kafa attın. Sen kitaplarda yazan her şeyin tam tersiydin. Asla yaşamaz, ilk defa böyle bir şey görüyoruz, eve götürün… Bu cümleleri kaç adresten kaç defa işittik. Kaç defa yanlış teşhislerle, yanlış tedavilere maruz kaldık. Ama ölmedik. 16 yıl yaşadık. Hem de öyle böyle değil.

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade'yi yıkan ölüm!.. 9

Eşsiz bir mücadele örneği ve inatla yaşadık. Beni böyle bir yaşam sürerek çaresizliğin, korkaklığın, umutsuzluğun, pesimistliğin, inançsızlığın karanlık dehlizlerinde gezdirdiğin için sana çok teşekkür ederim. Buralardan elim çok güçlenerek çıktım. Hala korkağım ama eskisi kadar değil, hala pesimistim ama eskisi kadar değil, hala çaresizim ama eskisi kadar değil… Sen bana mucizelere inanmayı öğrettin. Mucizevi bir şekilde yaşadığın için, ölümün de bir ölümden çok mucizeye benzedi. Beyaz, şişman bir bulut olduğuna ve bana göklerden her gün görüneceğine eminim.”

Oyuncunun paylaşımı hayranlarını da duygulandırdı. Nilperi Şahinkaya, Pınar Altuğ ve Deniz Seki’nin de aralarında bulunduğu ünlü isimler yorumlarında üzüntülerini dile getirdiler.