Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını ile ekranlara dönen Afra Saraçoğlu proje tercihiyle hayranlarını ikiye böldü!..

Yalı Çapkını ile ekranlara dönen Afra Saraçoğlu proje tercihiyle hayranlarını ikiye böldü!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Afra Saraçoğlu ekranlara en son 2020 yılında Fox TV’de yayınlanan Öğretmen dizisiyle gelmişti. Sonrasında kendisine gelen proje tekliflerini elinin tersiyle iten ve tiyatro sahnesinde rüştünü ispatlamak için yola koyulan oyuncu, Nurgül Yeşilçay ile birlikte sahne aldığı Bir Barda Bir Gece adlı oyundaki performansıyla da beğeni toplamıştı.

Proje tercihi konusunda seçici olduğu bilinen oyuncunun iddialı bir projeyle ekranlara dönmesi bekleniyordu ki oyuncunun Yalı Çapkını dizisinde başrolde yer alacağı haberleri geldi.

OGM Pictures imzalı Yalı çapkını dizisi 23 Eylül Cuma akşamı yayınlanan ilk bölümüyle Star TV’de izleyici karşısına çıktı.

Yalı Çapkını ile ekranlara dönen Afra Saraçoğlu proje tercihiyle hayranlarını ikiye böldü!.. 8

Afra Saraçoğlu, hayranlarının karşısına bu kez ‘Seyran’ karakteriyle çıktı. Ancak oyuncunun proje tercihi sosyal medyada hayranlarını ikiye böldü. Dizinin hikayesine yönelik sosyal medyada, özellikle de kadın vücudunun bir pazarlama aracı gibi kullanıldığına yönelik olarak çok sert yorumlar paylaşıldı.

Yalı Çapkını ile ekranlara dönen Afra Saraçoğlu proje tercihiyle hayranlarını ikiye böldü!.. 9

Bazı hayranları Afra Saraçoğlu’nu bu tür bir hikayede görmekten hoşlanmadı ve “Böyle projelerde rol almanızı size yakıştıramadık!” şeklinde yorumlarda bulundular. Bir kesim hayranı ise, dizinin türünü,  oyuncuya şöhret kapısını aralayan Fazilet Hanım ve Kızları dizisine benzeterek bu yönde yorumlar yaptı. Bir kesim hayranı ise rolü, Afra Saraçoğlu’na yakıştırdı ve “Harikasın!” yorumunda bulundular.

Yalı Çapkını’nın ilk bölümüyle çok iyi bir çıkış yapması bekleniyordu, ancak bu gerçekleşmedi. Ortalamanın altında reytingler elde edilebildi. Afra Saraçoğlu dışında hem Çetin Tekindor’un 4 yıl sonra yeniden dizilere dönüşü hem de başrol erkek oyuncusu olarak Mert Ramazan Demir’in tercih edilmesi de dikkat çekici olmuştu. Yalı Çapkını dizisinin ikinci bölümü 30 Eylül Cuma akşamı yayınlanacak ve hem reytingler hem de izleyici tepkisi yakından izlenecek.