Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını şaşkınlığı sürüyor! Sadece reytingde değil, sosyal medyada da büyük sıçrama yaptı!

Yalı Çapkını şaşkınlığı sürüyor! Sadece reytingde değil, sosyal medyada da büyük sıçrama yaptı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un yer aldıkları Star TV’nin Yalı Çapkını dizisinin önünde kimse duramıyor! Dizi ilk bölümüyle kimi eleştirilere konu olmuş ancak yapılan tekrarlarla birlikte izleyicinin giderek daha çok ilgisini çekmişti.

2. bölümde bir anda reyting sıçraması yaşayan dizi, Cuma akşamlarının vazgeçilmezi oldu! Bu hafta 4. bölümüyle de yine reytinglerde hızlı bir yükselişle çift rakamlı puanlara ulaşma yolunda ilerleyen Yalı Çapkını, sezonun en çarpıcı çıkışını yapan dizilerin başında geliyor!

Gaziantep’te başlayan hikaye, İstanbul’un lüks yalıları, mekanlarında sürerken, iki farklı ailenin kültürü içinde kalan Seyhan ve Ferit’in hikayesi, izleyici tarafından ilgiyle izleniyor.

Zengin bir ailenin, çapkın oğullarına memleketten bir kız bulup evlendirmeleri sonrasında yaşananların anlatıldığı dizide Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, o kadar doğru bir seçim olmuş ki izleyici bu çifti şimdiden ‘yılın dizi çifti’ ilan etmiş durumda!

Yalı Çapkını şaşkınlığı sürüyor! Sadece reytingde değil, sosyal medyada da büyük sıçrama yaptı! 8

İki başarılı genç oyuncu, karşılıklı sahnelerinde son derece doğal ve gerçekçi oynuyor ki izleyiciler partnerliklerini uyumlu bulmanın ötesinde ‘çok doğru seçim’ mesajlarını iletiyorlar sıklıkla sosyal medyadan.

Daha önce Öğretmen isimli dizide de aynı sınıfta okuyan iki liseli gence hayat veren Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, enerjileri, performansları ile dizinin reytingine büyük katkı sağlıyorlar. Bu arada usta oyuncu Çetin Tekindor’un her sahnesi de ayrı bir heyecanla takip edilmekte. Dizinin diğer usta ismi Şerif Sezer’in yanı sıra deneyimli isimler Emre Altuğ, Gözde Kansu, Gülçin Santırcıoğlu da ayrıca başarılı oyunculuklarıyla dizinin öne çıkan isimleri.

Yalı Çapkını şaşkınlığı sürüyor! Sadece reytingde değil, sosyal medyada da büyük sıçrama yaptı! 9

Yalı Çapkını dizisi 5. bölüm fragmanı ile de heyecanlı bir bekleyişi başlattı! Ablası Suna’nın eski sevgilisi Yusuf’a anlattıklarıyla ortalığı karıştırmasından sonra, aileye kuma olarak gelmesi de an meselesi gibi duruyor! Dizi giderek daha heyecanlı bir hale gelirken sosyal medyada da ayrıca Yalı Çapkını patlaması yaşanıyor!

Reytingleriyle kanalın yüzünü güldüren dizinin sosyal medya karnesi de hayli dikkat çekici! 5. bölümün yayınladığı 14 Ekim Cuma akşamı diğer dizileri katlayarak 53 bin 400 paylaşımla sosyal medyanın zirvesine oturdu! 14 Ekim’de en çok konuşulan dizi olarak Yalı Çapkını dizisi, rakipleri Kasaba Doktoru, Arka Sokaklar, Yalnız Kurt ve İyilik’i ezici bir çoğunlukla geçmiş görünüyor!