Ana sayfa Sosyal Medya Gör de gülme! Ezgi Mola, kendisini tiye alan sosyal medya fenomenine cevabı yapıştırdı!

Gör de gülme! Ezgi Mola, kendisini tiye alan sosyal medya fenomenine cevabı yapıştırdı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Ezgi Mola, geçtiğimiz sezon TRT1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisiyle ekranlara gelmişti son olarak. Oyuncu, daha çok komediye yakıştırılsa da dram hikayelerinde de çok güçlü bir oyunculuk sergileyebileceğini bir kez daha ortaya koymuş oldu.

Kariyerinde özel bir yerde duran Masumlar Apartmanı dizisinde oynadığı Safiye ile izleyenlerin hayranlığını bir kez daha kazanan başarılı oyuncu, aynı zamanda sosyal medyada da esprili paylaşımlarıyla ilgiyle takip edilmekte. Instagram hesabını son derece aktif kullanan isimlerden birisi olan Ezgi Mola, son günlerde ise bir sosyal medya detoksu yaptığını yakın arkadaşı Merve Dizdar’ın paylaşımı ile göstermişti.

Bir süredir paylaşımlarına ara veren oyuncu, toplumun gündemindeki kimi sosyal olaylar ve toplumsal sorunlar, hayvan hakları gibi konularda tepkilerini, eleştirilerini, düşüncelerini ve duygularını aktarmaktan da çekinmiyor. Oyuncu, yaptığı esprili paylaşımlarıyla da kahkahalar attırmaya devam ediyor.

Mola, geçtiğimiz günlerde Antalya Altın Portakal Film Festivali’ne de katılmıştı. Oyuncu burada cesur ve dikkat çeken bir kıyafetle de konuşulmuş, gündeme gelmişti. Yaptığı diyet ile hayli zayıflayan oyuncu, vücudunu saran siyah etekli ve üzerine siyah çizgili straplez bir kıyafet giymişti.

Bu kıyafeti, sosyal medyada yaptığı esprili paylaşımlarıyla, kimi olaylara ve kişilere göndermeleriyle dikkat çeken Tansu Dayan isimli sosyal medya fenomeninin kahkaha attıran paylaşımına konu oldu!

Gör de gülme! Ezgi Mola, kendisini tiye alan sosyal medya fenomenine cevabı yapıştırdı! 8

Dayan, “Burda iyi SOS oynanır” notuyla yaptığı paylaşımda Ezgi Mola’nın kıyafetinin üst kısmını siyah bir bant ile taklit ettiği fotoğrafını paylaştı. Kahkaha attıran bu kıyafet, pek çok takipçinin beğenisini alırken, Ezgi Mola’nın da paylaşıma yorum yaptığı dikkatlerden kaçmadı!

Kendisi de pek çok kahkaha attıran paylaşımlarıyla dikkat çeken Ezgi Mola, elbisesini tiye alan Tansu Dayan’a mesaj atarak “Tansu’cum, çabana sağlık, çıkarırken yardımcı olurum ihtiyacın olursa” diyerek esprili bir yanıt verdi.

 

Gör de gülme! Ezgi Mola, kendisini tiye alan sosyal medya fenomenine cevabı yapıştırdı! 9

Ezgi Mola, kıyafetinin tiye alınmasını kendisi de espriyle karşılayarak görenleri güldürürken, Tansu Dayan da Ezgi Mola’ya “Sen bitanesin” notunu iletti. Karşılıklı bu mesajlaşmalara pek çok takipçiden de yanıtlar geldi. Ezgi Mola’nın sosyal medyada dolaşan bu espriyi karşılama şekli de ayrıca espri konusu olarak bir gündem yarattı…