Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını setinden çok ilginç bir kamera arkası pozunu Afra Saraçoğlu paylaştı!

Yalı Çapkını setinden çok ilginç bir kamera arkası pozunu Afra Saraçoğlu paylaştı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Cuma akşamları Star TV’de ekrana gelen Yalı Çapkını dizisi, hızla ekranın en dikkat çeken yapımlarından birisi oldu! İlk bölümü Gaziantep’te çekilen dizide, bir genç kızın zorla tanımadığı biriyle evlendirilmesi izleyiciden eleştiriler alan kimi yorumlara neden olmuştu. Ancak hikayenin ilerleyen bölümlerde izleyicinin büyük beğenisini kazanması ile dizi büyük bir çıkış yakaladı!

3. bölümü yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde genç oyuncular Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, başarılı oyunculukları ile deneyimli ve usta oyuncuların yanında diziye çok yakıştırılıyorlar. Uyumlu partnerlikleriyle birlikte diziye olan ilgiyi de arttırıyor iki genç oyuncu.

Bu arada dizinin başrolünde bir de usta isim Çetin Tekindor yer alıyor. Oyuncu, izleyiciyi her sahnesi ile adeta ekrana kilitlemeyi başarıyor! Yılların verdiği deneyimle oynadığı karakteri öylesine yaşatıyor ki bir an bile gözünü kırpamıyor izleyici Tekindor’u seyrederken.

Yalı Çapkını setinden çok ilginç bir kamera arkası pozunu Afra Saraçoğlu paylaştı! 8

Aynı durumun sette de yaşandığı Afra Saraçoğlu’nun bir paylaşımı ile ortaya çıkmış oldu. Çetin Tekindor’un yer aldığı bir sahnenin çekimleri sırasında oyuncuların yönetmenin yanına dizilerek usta ismi hayranlıkla izledikleri o anlar görülüyor fotoğrafta!

Yalı Çapkını setinden çok ilginç bir kamera arkası pozunu Afra Saraçoğlu paylaştı! 9

Senaryosunu Mehmet Barış Günger’in kaleme aldığı dizinin kamera arkasından gelen bu fotoğraf, setteki diğer oyuncuların, ustalarına bakışını da göstermekte! Dizinin kadrosunda yer alan Gülçin Santırcıoğlu, Gözde Kansu, Sezin Bozacı ve Beril Pozam’ın nasıl bir hayranlıkla usta ismi izlediklerini gösteren fotoğraf “Çetin Tekindor seyretmek” notuyla paylaşılmış.

Dizide Halis Ağa karakterine hayat veren Tekindor, sette kendisinden genç isimlere her sahnesi ile adeta ders verirken, ekrandaki izleyiciyi de her sahnesi ile mest etmeye devam ediyor…