Ana sayfa Dizi Haberleri Yalnız Kalpler dizisiyle Fox TV, yepyeni bir stratejinin adımlarını atıyor!

Yalnız Kalpler dizisiyle Fox TV, yepyeni bir stratejinin adımlarını atıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV yeni dizisi Yalnız Kalpler ile yepyeni bir stratejinin ipuçlarını verdi. 9 Ocak Pazartesi gününden itibaren Fox TV ekranında ana haber bülteni öncesinde Yalnız Kalpler isimli günlük diziyi izleyebileceksiniz.

Fox TV’nin ana haber bülteni çok izleniyor ama geçtiğimiz yıllarda daima dizilerin önünde yer alan ve birinciliği bırakmayan performans geride kaldı. Fox TV’nin ana haber bülteni öncesine bir günlük dizi getirmesi, izleyicileri konsolide etme adına dikkat çekici bir strateji olarak gözüküyor.

Eylem Akın’ın senaryosunu yazdığı Yalnız Kalpler İsimli dizi projesi güçlü bir dram ve aşk hikayesi olarak ekranlara yansıyacak.

Geniş bir oyuncu kadrosu bulunan Yalnız Kalpler dizisinin ilk fragmanını izleyenler güzel bir proje olduğuna yönelik yorumlarda bulundu.

Dizinin oyuncu kadrosu arasında yer alan; Nusret Şenay, Özlem Boyacı, Elif Gülhan ve Serkan Melikoğlu gibi isimler hemen dikkat çekiyor. Bu oyuncular daha önce atv’de yayınlanan ve 630 bölüm süren günlük dizi Beni Bırakma’da rol olan isimler oldu.

Fox TV’nin günlük diziler üzerinden izleyicilerin dikkatini çekme ve ana haber bültenini daha da güçlendirme stratejisinde Yalnız Kalpler nasıl bir başarı sağlayacak merakla bekleniyor.

Yalnız Kalpler dizisinin ilk fragmanını izleyenler yeni günlük dizinin daha önce örnekleri yapılan birçok projeye benzer olduğunu belirten yorumlar paylaşıyor.

Dizinin yayın saati sebebiyle elde edeceği izlenme oranlarının çok yüksek olmaması bekleniyor. Tersi olursa ise büyük bir sürpriz gerçekleşir.