Ana sayfa Dizi Haberleri Yalnız Kurt bastırdı ama reytinglerde birincilik Arka Sokaklar’ın oldu! Aziz ve Kaderimin Oyunu ne yaptı?

Yalnız Kurt bastırdı ama reytinglerde birincilik Arka Sokaklar’ın oldu! Aziz ve Kaderimin Oyunu ne yaptı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma rekabetinde tüm kanalların çok iddialı projeleri var ve aynı anda ekranda tam 7 dizi birbiri ile yarışıyor. Kanal D’de yayınlanan Arka Sokaklar dizisi tüm kişiler kategorisinde yine tüm rakiplerini geride bırakarak birincilik elde etti. AB grubunda günü altıncı olarak tamamlayan dizi, ABC1’de ise dördüncülük aldı.

atv ekranında yayınlanan ve üçüncü bölümü ile de izleyicileri derinden etkileyen Yalnız Kurt isimli yeni dizinin tüm kategorilerde ikincilik elde ettiğini belirtelim. İlk bölümü ile zirvede yer alan ama ikinci bölümde düşüş yaşayan Yalnız Kurt, kendi izleyici kitlesini buldu. Ancak bu kitle henüz diziyi birinci yapabilecek noktada değil.

Show TV ekranında Aziz dizisi kendi izleyicilerini ekran başında tutmaya devam ediyor. Ortalamanın bir hayli üzerinde gelen reytingler ile Aziz’in iyi bir durumda olduğunu belirtebiliriz. Tüm kişilerde dördüncülük ve AB ile ABC1 gruplarında üçüncülük dizi adına bir başarı sayılacaktır.

Kaderimin Oyunu dizisinin sekizinci bölümde de geçen haftaya benzer reytingler elde ettiğini ve tüm kategorilerde ilk 10 içine girerek Star TV’nin beklentisini gerçekleştirdiğini belirtelim.

Aşk Mantık İntikam isimli Fox TV dizisi ise Eylül ayında başlayan ve Şubat’a kadar süren dram hikaye yapısını yeniden ilk dönemdeki romantik komedi duruma getirdi. Aşk Mantık İntikam’ın 32. bölümü yayınlandı ve izleyiciler bu değişimden memnun. Reytingler tüm kategorilerde ortalamanın biraz altında gelse de, 39. bölümdeki finale kadar izleyici diziyi terk etmeyecektir.

Kırmızı Oda’nın reytinglerinin iyice düştüğü ortamda tv8 yapımı, gelecek hafta 61. bölümüyle ekranda olacak ve sonraki hafta yayınlanacak 62. bölümüyle final yapacak.

TRT1’de ilk bölümü yayınlanan Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli isimli dizinin de ortalama reytingler aldığını AB grubunda dördüncü olduğunu belirtelim. Tüm kişilerde 15. sırada yer alan dizi, ABC1’de ise günü 8. tamamladı.