Ana sayfa Sosyal Medya Şampiyon ve Kardeşlerim dizileri için Halit Özgür Sarı’nın fedakarlıkları!

Şampiyon ve Kardeşlerim dizileri için Halit Özgür Sarı’nın fedakarlıkları!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Halit Özgür Sarı, Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Kadir karakteri ile büyük popülerlik elde etmiş ancak sezonun ortasında hikayeden ayrılmıştı. Genç oyuncu yaz döneminde ise 8 bölüm süren Gizli Saklı dizisiyle yeniden hayranlarının karşısına çıktı.

Hürriyet gazetesinden Hakan Gence’nin konuğu olan oyuncu, youtube’da yayınlanan programanda rolleri için yaptığı fedakarlıklardan bahsetti. Şampiyon isimli TRT1 dizisinde rol aldığı sırada çok zayıf olduğunu ama kilo alması gerektiğini anlatan oyuncu, “Senin karakterin ne gerektiriyorsa onu yaparsın. Daha önce TRT’de Şampiyon diye bir dizi yaptık. Orada bir boksörü oynuyordum. Kilo almam gerekiyordu ve ben çok zayıftım. Çünkü orta sıkletin üzerinde bir boksörü oynuyordum. Kilo aldım ve kas yaptım” açıklamasında bulundu.

Tolgahan Sayışman ile Yıldız Çağrı Atiksoy’un başrolünde yer aldığı Şampiyon dizisinde Kerem karakterini canlandıran oyuncu, çok başarılı bir performans ortaya koymuş ve izleyicilerin yakından tanıdığı birisi haline gelmişti. İlayda Alişan, Erkan Avcı, Gizem Karaca gibi başarılı isimler de Şampiyon dizisinin kadrosunda yer almıştı.

Şampiyon ve Kardeşlerim dizileri için Halit Özgür Sarı'nın fedakarlıkları! 7

atv’de yayınlanan ve 1,5 sezon kadar bu yapımda başrolde yer alan Halit Özgür Sarı, ikinci sezonun ortasında projeden ayrılmıştı. Kadir Eren olarak hafızalara yerleşen oyuncu, Kardeşlerim dizisi için de fedakarlıklar yaptı.

Oyuncu, “Kardeşlerim gibi bir dizi çektik. Kardeşlerine bakan ve kendisini düşünmeyen bir karakteri oynuyordum. Tamamen öyle bir adam oldum” şeklinde konuştu.

Sinem Ünsal ile birlikte 8 bölüm süren Gizli Saklı dizisinde yakışıklı bir polis karakteri ile izleyici karşısına çıkan oyuncu, rollerine göre kendisini yenilediğinden bahsetti.

Halit Özgür Sarı, “Şu anda yakışıklı birisini oynuyorum ve kendi görünüşüme de özen gösteriyorum. Ben oynadığım karakterin enerjisini üzerime alıyorum” diye konuştu.

Yakışıklı birisi olmasaydı da kariyerinde bu noktaya gelebileceğinden emin konuşan oyuncu, çapkınlık konusundaki soruda ise kendisini çok fazla çapkın birisi olarak tanımlayamayacağını sözlerine ekledi.