Ana sayfa TV Programları Yaparsın Aşkım 17 Nisan Çarşamba 120. bölümde arabayı kim kazandı?

Yaparsın Aşkım 17 Nisan Çarşamba 120. bölümde arabayı kim kazandı?

tarafından ker_def

Yaparsın Aşkım yarışmasının 17 Nisan Çarşamba günü ekrana gelen bölümünde bol eğlence vardı. İlker Ayrık’ın farklı sunumuyla Fox TV ekranında alternatif arayanların tercihi olan Yaparsın Aşkım’da araba yarışı büyük heyecana sahne oldu.

Arabayı kazanan çift Özer bey ve Burcu hanım oldu. Özer bey son atışta başarılı olunca eşiyle birlikte stüdyoda büyük bir sevinç yaşadı. O anları videodan izleyebilirsiniz.

Bugün Neler Oldu?

“OYUN DOLABINDAN ZİYAFET” adlı oyunda yarışmacılar 6 dakika içerisinde en çok kilo alan çift oyunu kazandı.

“KAPLUMPOTA” adlı ikinci oyunda erkek yarışmacılar sırtlarındaki küfe ile eşlerinden aldıkları yönlendirme doğrultusunda yerden 1.5 metre yükseklikteki rampalı masadan salınan toplara yakalamaya çalıştı.

“PATLAT BALONU” adlı son oyunda ise kadın yarışmacılar demir düzenekte bulunan 2000 adet balonu, elindeki dart oku le patlatmak için rekabet etti.

Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren 120. bölümüyle ekranda yer aldı.