Ana sayfa TV Programları Yaparsın Aşkım 25 Ağustos Pazar 162. bölümde kıyasıya rekabet!

Yaparsın Aşkım 25 Ağustos Pazar 162. bölümde kıyasıya rekabet!

tarafından ker_def

25 ülkede reyting rekorları kıran, dünyaca ünlü format şirketi Red Arrow’un “My Man Can” isimli yarışma formatı, İlker Ayrık’ın sunumu ve “Yaparsın Aşkım” adıyla FOX ekranlarından evlerinize konuk olmaya devam ediyor.

“Yaparsın Aşkım” heyecan dolu 162. bölümüyle 25 Ağustos Pazar saat 20.00’de yine rekabete ve eğlenceye sahne olacak. Yarışmacılar, büyük ödül olan arabayı kazanmak için kıyasıya rekabete girecekler.

“PROFİLO DAYANIKLILIK OYUNU ÇAMAŞIR ASMA” adlı birinci oyunda yarışmacılar 12 parça çamaşırı en kısa sürede asmaya çalışacaklar.

“BAŞIMIN TACI” adlı ikinci oyunda erkekler eşlerini omuzlarında taşıyacaklar, 90 saniye içerisinde iddia edilen sayı kadar oturup kalkmayı deneyecekler.

“ŞARAPOVA” adlı üçüncü oyunda eşler tenis toplarını 5 metre mesafedeki kovaya atmaya çalışacaklar.

“VÜCUT VÜCUDA GOL” adlı yeni final oyununda ise yarışmacılar göğüs göğüse vererek, aralarına bir futbol topu alacak ve parkur içerisinde topu yere düşürmeden ve topu ellemeden kalenin önüne kadar taşıyacaklar.

Yarışmacılar, 120 saniye içinde eşlerinin iddiaa ettiği miktarda topu taşıyabilme konusunda kıyasıya yarışacaklar.

Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren 162. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor!

Prodüksiyonunu Pervasız Yapım’ın üstlendiği “Yaparsın Aşkım”, 25 Ağustos Pazar saat 20.00’de FOX’ta.