Ana sayfa TV Programları Yaparsın Aşkım 31 Ağustos Cumartesi 166. bölümde müthiş eğlence!

Yaparsın Aşkım 31 Ağustos Cumartesi 166. bölümde müthiş eğlence!

tarafından ker_def

25 ülkede reyting rekorları kıran, dünyaca ünlü format şirketi Red Arrow’un “My Man Can” isimli yarışma formatı, İlker Ayrık’ın sunumu ve “Yaparsın Aşkım” adıyla FOX ekranlarından evlerinize konuk olmaya devam ediyor.

“Yaparsın Aşkım” heyecan dolu 166. bölümüyle 31 Ağustos Cumartesi saat 20.00’de yine rekabete ve eğlenceye sahne olacak. Yarışmacılar, büyük ödül olan arabayı kazanmak için kıyasıya rekabete girecekler.

“EŞLİ KÜTÜK TAŞIMA” adlı birinci oyunda erkek ve kadın yarışmacılar birlikte 20 kilo ağırlığındaki kütüğü ellerinin üzerinde taşımak zorunda kalacaklar.

“KUZU ÇEVİRME” adlı ikinci oyunda yarışmacılar dönen platformda düşmeden en uzun süre durmaya çalışacaklar.

“3’LÜ HENTBOL” adlı üçüncü ve yepyeni oyunda eşler rakipleri kalede dururken 15 hentbol atışını gole çevirmek için ter dökecekler.

“UNLU PİNPON” adlı final oyununda ise yarışmacılar içi un dolu bardaklardan pinpon toplarını üfleyerek çıkarmaya çalışacaklar.

Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren 166. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor!

Prodüksiyonunu Pervasız Yapım’ın üstlendiği “Yaparsın Aşkım”, 31 Ağustos Cumartesi saat 20.00’de FOX’ta.