Ana sayfa TV Programları Yaparsın Aşkım 98. yeni bölümüyle 22 Aralık’ta Fox TV’de

Yaparsın Aşkım 98. yeni bölümüyle 22 Aralık’ta Fox TV’de

tarafından ker_def

Yaparsın Aşkım yarışmasının yeni bölümü 22 Aralık Cumartesi günü izleyicilerle Fox TV ekranında buluşacak.

25 ülkede reyting rekorları kıran, dünyaca ünlü format şirketi Red Arrow’un “My Man Can” isimli yarışma formatı, İlker Ayrık’ın sunumu ve “Yaparsın Aşkım” adıyla FOX ekranlarından evlerinize konuk olmaya devam ediyor.

“Yaparsın Aşkım” heyecan dolu 98. bölümüyle 22 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’de yine rekabete ve eğlenceye sahne olacak. Yarışmacılar, büyük ödül olan arabayı kazanmak için kıyasıya rekabete girecekler. “LASTİK SÖKME” adlı oyunda 4 çift aynı anda yarışırken, kadınlar oyuna başlayacaklar. Erkekler ise kadınların söktükleri araba lastiklerini en kısa
sürede yerine takmak için yarışacaklar. “İP PEŞİNDE” adlı ikinci oyunda ise yarışmacılar bellerine bağlı olan ipi takip ederek eşlerinin tahminine en yakın süre içerisinde parkuru tamamlamaya çalışacaklar. “DALARIM BİLİRSİN” adlı son oyunda ise yarışmacılar iddia süresince suda en uzun sürede nefessiz kalabilmek için rekabet edecek.

HER OYUN BİR TEKER, SON OYUN İKİ TEKER, DÖRT TEKER BİR ARABA EDER!

Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren bir bölümle ekrana gelmeye hazırlanıyor!

Prodüksiyonunu Pervasız Yapım’ın üstlendiği “Yaparsın Aşkım”, 22 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’de FOX’ta.