Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yaparsın Aşkım ile İlker Ayrık’ın Fox TV’ye yaptığı büyük kıyak!

Yaparsın Aşkım ile İlker Ayrık’ın Fox TV’ye yaptığı büyük kıyak!

tarafından ker_def

Son dönemin en eğlenceli sunucusu kuşkusuz İlker Ayrık olarak söylenebilir.

Sinema filmlerinin ve dizilerinin yanı sıra sunuculuk konusunda da müthiş bir yeteneği olduğunu kanıtlayan Ayrık, son dönemde Fox TV ekranının adeta kurtarcısı durumunda.

Yaparsın Aşkım ve Acayip Tipler programıyla kanalın en sevilen işlerine imzasını atan İlker Ayrık, uzun bayram tatili boyunca da izleyiciyi eğlendirmeyi başaran birisiydi.

Bayram ekranında kanalların yayınlarını analiz eden Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, İlker Ayrık’ın sunuculuğunu yaptığı Yaparsın Aşkım eğlence programına dikkatleri çekti:

“FOX’UN YÜKSELENİ ‘YAPASIN AŞKIM’…

Yakında ‘Bir Deli Rüzgâr’ estirmeye başlayacak olan FOX’un bayram ekranındaki yükseleni, yeni bölümleriyle huzura getirilen ‘Yaparsın Aşkım’ oldu.

İlker Ayrık’ın neşeli sunumunun büyük katkısıyla varlığını sürdürmeyi başaran yapım, eğlenceli sohbet ve çekişmeli oyun yarışmacılığına meraklı olan izleyiciye hitap etti.

Bu özelliğiyle de birincilik koltuğuna oturuverdi. Bu meyanda, bayram boyunca ekranda yer alan diğer işler gibi reyting oranlarının düşüklüğüyle dikkat çektiğini de atlamamak lazım.”