Ana sayfa TV Programları Yaparsın Aşkım yarışmasında evlenmek isteyenler müthiş taktik

Yaparsın Aşkım yarışmasında evlenmek isteyenler müthiş taktik

tarafından ker_def

Yaparsın Aşkım Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. İlker Ayrık’ın keyifli sunumuyla beğeni kazanan yarışma programının bu akşamki bölümünde evlenmek isteyenler için önemli bir taktik var…

Sunuculuğunu İlker Ayrık’ın üstlendiği ekranların fenomen yarışma programı “Yaparsın Aşkım” ın bu akşam yayınlanacak yeni bölümüne Dilara Hanım’ın evlenme taktiği damgas vuracak.

Annesi ile dolaşırken gördüğü gelinliği çok beğenen Dilara Hanım, denemek için girdiği dükkandan gelinlikle çıkmış. Üstelik ortada ne evlilik teklifi ne de kendisini istemeye gelenler varken. Gelinliği denemek için annesinin yüzüğünü nişanlı imiş gibi takan Dilara Hanım, sonra da flört ettiği Alparslan Bey’e her şeyi anlatmış. Ortada teklif bile yokken herkesten habersiz once gelinliği göz koyan Dilara Hanım’ın taktiği işe yaramış. Alparslan Bey’e “Sakın gülme ama ben bir gelinlik beğendim, denedim ve çok güzel oldu diye itiraf eden Dilara Hanım, o anda beklediği evlilik teklifini almayı başarmış.

İlker Ayrık başta olmak üzere herkesi şaşırtan taktik, keyifli sohbetler ve eğlenceli etaplarla “Yaparsın Aşkım” bu akşam FOX’da.