Ana sayfa TV Programları Yaparsın Aşkım’da bakım meraklısı koca herkesi şaşırttı!

Yaparsın Aşkım’da bakım meraklısı koca herkesi şaşırttı!

tarafından ker_def
Yaparsın Aşkım, renkli bölümlerle ekran yolculuğuna devam ediyor.

Programın yeni bölümünde en bakımlı koca ortaya çıktı. Yüz maskesi yapıp, eşinin fondötenini kullanan bakım meraklısı koca herkesi şaşkınlığa uğratacak.

Sunuculuğunu İlker Ayrık’ın üstlendiği ekranların fenomen yarışma programı “Yaparsın Aşkım” ın bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde bakım meraklısı yarışmacı Samet Bey’in açıklamaları konuşulacak.

Eşi Cansu Hanım’ın kocam benden bakımlı açıklaması üzerine açılan sohbet ilerledikçe stüdyodaki izleyiciler büyük şaşkınlığa uğradı Cansu Hanım’ın kendisi ile alış verişe çıkan eşinin her akşam yüz makesi yapıp fondötenini ortak kullandıklarını itiraf etmesi tartışma yarattı.

İlker Ayrık, bakım meraklısı Samet Bey’i savunmaya çalışırken Cansu Hanım’ın fondöteni bile eşinin ten rengine gore aldıklarını söylemesi herkesi gülme krizine soktu.

Saçı sakalı birbirine karışmış bakımsız erkek mi? Yüz maskesi yapıp fondöten kullanan ultra bakımlı erkek mi? Renkli ve samimi sohbetleri, eğlenceli oyunları ile Yaparsın Aşkım bu akşam FOX’DA. Sakın kaçırmayın.