Ana sayfa Dizi Haberleri Kendine gel Alihan! Yasak Elma yeni bölümde Zeynep’e söyledikleri şaşkına çevirdi!

Kendine gel Alihan! Yasak Elma yeni bölümde Zeynep’e söyledikleri şaşkına çevirdi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma’nın 15 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanacak 18. bölümünde heyecanlı gelişmeler izleyiciyi bekliyor.

Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut’un oynadıkları dizinin 17. bölümü, herkesin içinde Zehra’nın, Zeynep ve Alihan’ın öpüştüklerini gördüğünü söylemesiyle bitmişti.

Yeni bölümde bu açıklamadan sonra Zeynep partiyi terkediyor. Cem ise Alihan’dan hesap soruyor. Cem, Zeynep’e olan hislerini anlattığında suskun kaldığını hatırlatarak, “Aşk değil seninki Alihan, düpedüz kazanma hırsı” sözleriyle Alihan’a kızıyor.

Kendine gel Alihan! Yasak Elma yeni bölümde Zeynep'e söyledikleri şaşkına çevirdi! 7

Ertesi gün iş yerinde karşılaştığı Alihan’a bir tepki de Zeynep’ten geliyor. Zeynep, Alihan’a “Ben Cem gibi bir adamı üzdüğüme mi yanayım, yoksa kendi rezilliğime mi yanayım” diye soruyor.

Alihan ise kendinden son derece emin bir şekilde “Ya da hala beni deli gibi sevişine mi yanasın!” sözleriyle durumdan pek de rahatsız olmadığını gösteriyor.

Alihan’ın bu pervasız tavrı nedeniyle, Zeynep’e yaşattığı durumun hiç umurunda olmadığı yorumunu yapan izleyiciler, artık Alihan’a çok kızıyorlar.

Bu arada Cem, Zeynep’ten vazgeçmeyeceğini ve mücadele edeceğini söylüyor.

Ender de eline düşen kozu kullanma peşinde. Alihan’ın ablasıyla konuşan Ender’in planı merak edildi? Bu konuşmanın ardından Alihan’ın ablası Zeynep’le konuşmak istiyor…

İşte 18. bölüm tanıtımı:

Bakın izleyiciler sosyal medyada Alihan’a nasıl kızıyor: