Ana sayfa Sosyal Medya Yapay zekanın gelişimi oyuncu Halit Özgür Sarı’yı bile tedirgin etmeye başladı!

Yapay zekanın gelişimi oyuncu Halit Özgür Sarı’yı bile tedirgin etmeye başladı!

tarafından ker_def

Yapay zekanın dünyada çok konuşulduğu bir dönem yaşanıyor. Hızla gelişen yeni teknolojiler ile birlikte yapay zekanın kullanım alanlarının artması insanları tedirgin ediyor.

Çalışma koşullarında yapay zeka ile ilerleyen şirketlerin insanlara daha az ihtiyacının olmasının yanı sıra, birçok farklı mesleği de bu teknolojinin nasıl etkileyeceği henüz net olarak bilinmiyor. İşte bu mesleklerden birisi de oyunculuk…

Son yılların etkili isimlerinden olan Halit Özgür Sarı, bilindiği üzere Simay Barlas ile birlikte Now ekranında yayınlanan Yabani isimli dizinin başrolünde yer alıyor.

Ünlü oyuncu, yapay zeka ile ilgili gelişmeleri yakından takip eden isimler arasında bulunduğunu yaptığı açıklama ile ortaya koydu.

ALL Men dergisine özel pozlar veren ve dikkat çeken açıklamalarda bulunan Halit Özgür Sarı, yapay zeka konusunda şunları söyledi:

“Bu aralar yapay zekaya sarmış vaziyetteyim. Her gece araştırıp sabah sete gidip bağıra bağıra insanlara öğrendiklerimi anlatıyorum. Yapay zekanın bizim yaptığımız işe olacak etkisini kestirmeye çalışıyorum.

Çünkü bence çok yakın zamanda çok etkileneceğiz. İlk boş zamanımda 5-10 dakikalık tamamen her şeyi yapay zeka ürünü olan bir animasyon yapabilirim belki; sonra da arkadaşlarıma izletirim.”