Ana sayfa Dizi Haberleri Sonunda adamın başını yediniz! Hercai dizisi genç oyuncuya yar olmadı!

Sonunda adamın başını yediniz! Hercai dizisi genç oyuncuya yar olmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisinin 49. bölümünde izleyicilerin pek de sevmedikleri bir karakterin vedası vardı… atv’de yayınlanan, Cuma akşamlarının etkili yapımlarından olan Hercai’nin yeni bölümünde ayrılık yaşandı…

Üçüncü sezonda diziye katılan Doğan Bayraktar, dizide Aslan Aslanbey karakterine hayat verdi. Oyuncu, başarılı bir performans ortaya koymasına ve hikayede de etkili bir noktada olmasına rağmen, Reyyan ve Miran aşkının önünde ise en büyük engeldi. İşte bu yüzden de izleyiciler tarafından hiç sevilmedi.

Aslan aracıyla yola çıkmak isterken bir kamyon araca çarptı ve sonrasında da araç patlayarak, alev aldı… Aslan araçtan sağ çıktı ve hastanede tedavi altına alındı. Ancak yanıkları ağırdı ve kurtarılamadı… Yani senaristler, bu kadar büyük tepki gören karakteri kısa sürede diziden göndermek durumunda kaldı.

Sonunda adamın başını yediniz! Hercai dizisi genç oyuncuya yar olmadı! 7

Bazı dizi hayranları Aslan Aslanbey karakterinin hikayesinin bu kadar kısa sürmesine tepki gösterirken, çoğunluk ise gidişinden memnundu. “Aslan karakteri kötü bir karakterdi ama böyle ölmesi de çok acı verici” diye yorum bırakan Hercai hayranları, karakterin ilk gelişi ile gidişindeki garipliğe de dikkat çekti.

Bir izleyici, “Bir karakter bu kadar harika girip bu kadar aptalca diziden çıkabilir mi?” sorusunu senaristlere yönlendirdi. Senaristlerin fazla zorladığını ve Aslan karakterini psikopat haline getirince de artık dizide kalmasının mümkün olmadığını belirten bazı dizi hayranları, bunu bir hata olarak da görüyor.

Aslan Aslanbey karakterinin diziden ayrılması değil ama ayrılma şekli birçok Hercai hayranlarını rahatsız etti. Bu yöndeki yorumlar da sosyal medyada sıklıkla dile getirildi.