Ana sayfa Dizi Fragmanları Yaralı Kuşlar 21 Ekim Pazartesi 136. Bölüm Fragmanı İzle

Yaralı Kuşlar 21 Ekim Pazartesi 136. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan günlük dizi Yaralı Kuşlar hafta içi öğleden sonra ekrana geliyor. Dizinin 21 Ekim Pazartesi günü 136. Bölümü izleyicilerle buluşacak. Peki yeni bölümde neler olacak?Detayları videoda bulabilirsiniz. Melis ve Levent, nişanlanıyor!

Meryem gözü önünde Levent ve Melis’in nişan törenini izlemek zorunda kalıyor. Meryem’in susmasına sebep olan Tekin ise Meryem’e bir video gönderiyor. Levent, Melis’le evleneceği için mutsuz ve aynı zamanda isteksizdir. Meryem, bu duruma engel olamaz. Oya ise Cemil’i tuzağa düşürerek çektiği fotoğrafları Ayşe’ye göndermek için harekete geçer. Melis ve Levent, nişanlılık durumunu Meryem’in gözleri önünde nasıl yaşayacak?

Yaralı Kuşlar yeni bölümüyle hafta içi her gün 16.00’da Kanal D’de! 

Oyuncular: Gizem Arıkan (Meryem), Emre Mete Sönmez (Ömer-Efe), Ali Yasin Özegemen (Levent), Ayşen İnci (Ulviye), Özgür Özberk (Tekin), Arzu Yanardağ (Hülya), Utku Çorbacı (Bahadır), Cemre Melis Çınar (Melis), Emre Çaltılı (Cemil), Hasan Ballıktaş (Durmuş), Canan Karanlık (Neriman), Sezgin Irmak (Doğan), Tuğba Tutuğ (Ayşe), Emek Büyükçelik Uyar (Safiye), Nuray Erkol (Aysel), Ceren Yavuz (Aslı), Ozan Turan (Yaşar), Mert Ateş (Çıta), Erdem Eren Ayaz (Çamur), Sayid Ege Yıldırım (Minik), Ada Çapa (Dilsiz)