Ana sayfa Dizi Fragmanları Yaralı Kuşlar 4 Kasım Pazartesi 146. Bölüm Fragmanı İzle

Yaralı Kuşlar 4 Kasım Pazartesi 146. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal D’nin sevilen dizisi Yaralı Kuşlar, yeni haftada da adından söz ettirecek bölümlerle ekranda olacak. Günlük dizi Yaralı Kuşlar’ın 146. Bölümü 4 Kasım Pazartesi günü yayınlanacak.Peki neler yaşanacak?Videodan ilk fragmanı izleyebilirsiniz. Ulviye yaşayacak mı?

Melis, Hülya ve Meryem Ulviye’yi hemen hastaneye götürürler. Levent, annesini baygın bir halde görünce çok korkar. Diğer yandan Hülya ve Melis, Ulviye ya da Meryem’in tüm gerçekleri öğrenmiş olmasından korkar.

Meryem Ayşe’ye yaşananları anlatırken Ulviye’nin her şeyi yazdım dediğinden, konakta bazı gizemlerin yazılı olduğunu düşündüğü bir kâğıt olduğundan bahsederken Melis, bu söylenenleri duyar.

Ulviye’nin yazdığı notu ilk kim bulacak? Melis mi Meryem mi?

Yaralı Kuşlar yeni bölümüyle hafta içi her gün 16.00’da Kanal D’de! 

Oyuncular: Gizem Arıkan (Meryem), Emre Mete Sönmez (Ömer-Efe), Ali Yasin Özegemen (Levent), Ayşen İnci (Ulviye), Özgür Özberk (Tekin), Arzu Yanardağ (Hülya), Utku Çorbacı (Bahadır), Cemre Melis Çınar (Melis), Emre Çaltılı (Cemil), Hasan Ballıktaş (Durmuş), Canan Karanlık (Neriman), Sezgin Irmak (Doğan), Tuğba Tutuğ (Ayşe), Emek Büyükçelik Uyar (Safiye), Nuray Erkol (Aysel), Ceren Yavuz (Aslı), Ozan Turan (Yaşar), Mert Ateş (Çıta), Erdem Eren Ayaz (Çamur), Sayid Ege Yıldırım (Minik), Ada Çapa (Dilsiz)