Ana sayfa Dizi Haberleri Yaralı ve sert kadın Ümran, Bir Küçük Gün Işığı dizisinin en büyük şansı oldu!

Yaralı ve sert kadın Ümran, Bir Küçük Gün Işığı dizisinin en büyük şansı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında pazartesi akşamları yayınlanan ve ikinci bölümü reytinglerde patlama yapan Bir Küçük Gün Işığı dizisi, milyonlarca izleyiciyi etkilemeyi başardı. Özellikle de Seray Kaya’nın dram performansını gören hayranları, ekran başından ayrılamadı. atv’nin yeni dizisinin reytingler çok önemli bir çıkış sergilemesi, pazartesi rekabetinin de sert geçeceğini gösteriyor.

19 Eylül Pazartesi günü hem Alparslan dizisinin ikinci sezonu hem de Yasak Elma’nın altıncı sezonu başlayacak. Kanal D’nin de Seversin isimli romantik komedi dizisinin gününü pazartesiye aldığını hatırlatalım. Bir Küçük Gün Işığı ise ilk iki bölümündeki çok başarılı çıkışı ile birlikte pazartesi rekabetinde favoriler arasında gösterilmeye başlandı.

Seray Kaya ve Berak Oktay ikilisinin iyi bir dizi çifti olacağını düşünen izleyiciler, hikayede çok etkili bir şekilde yer alan Ümran karakterinin neler yapacağına kilitledi. Geçmişinde sıkıntılar olan, yaralı bir kadın görüntüsüyle Ümran, hikayenin kilit noktasında bulunuyor.

Esra Dermancıoğlu de yine entrikacı bir kadın olarak tarif edilebilecek bir karakter ile ekranda yerini aldı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Behice karakteri ile yine harikalar yaratan oyuncu, benzer zorluktaki Ümran karakterinde de gayet başarılı bir performans ortaya koyuyor.

Yaralı ve sert kadın Ümran, Bir Küçük Gün Işığı dizisinin en büyük şansı oldu! 7

Esra Dermancıoğlu, karakterinin neden dizinin kilit noktasında olduğuna yönelik bazı bilgiler de sundu. Oyuncu, “Geçmişi ile ilgili bir takım olaylar, travmaları var. Geçmişi, bugünkü halini anlatacak aslında. Biraz yaralı ve sert. Hayatın ona getirdikleri yüzünden sertleşmiş bir kadın.

Ümran karakteri Bir Küçük Gün Işığı dizisinde entrikaları ile öne çıkacak. Esra Dermancıoğlu’nun önceki rollerine bakınca bu tür kadın karakterlerinin ne kadar başarılı canlandırdığını da biliyoruz.

Oyuncu, dizinin en önemli isimlerinden birisi ve hikayenin etkili şekilde devam etmesinde de kilit bir rolde bulunuyor.

Ümran karakterinin dizideki halleri birçok izleyiciyi sinir edecek belki ama, kendi hayatlarına yönelik de empati yapma fırsatı bulacaklar.