Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı, Camdaki Kız ve Üç Kız Kardeş’in yanına Kanal D yine muhteşem bir dizi koydu!

Yargı, Camdaki Kız ve Üç Kız Kardeş’in yanına Kanal D yine muhteşem bir dizi koydu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında son 2 sezondur çok başarılı sonuçlar alan diziler izliyoruz. Bunlardan Sadakatsiz’in ikinci sezon sonunda final yaptığını hemen hatırlatalım. Camdaki Kız dizisi ise üçüncü sezonuyla yoluna devam edecek. Geçen sezon başlayan Yargı yine Kanal D’nin en büyük kozlarından birisi olacak. Ayrıca Üç Kız Kardeş’in de ikinci sezonu ile daha geniş izleyici grubuna ulaşması da bekleniyor. Zaten 16 sezondur başarıyla devam eden Arka Sokaklar dizisi de yine 17. sezonu ile yoluna devam edecek.

Bu 4 dizi ile birlikte haftanın 4 gününde çok iddialı projelerle izleyicilerin karşısına çıkacak olan Kanal D, yeni diziler ile de diğer 3 günü de etkili yapımlara teslim etmeyi planlıyor. İşte bu yapımlardan birisi de O Kız olacak.

Erkan Petekkaya’nın yeniden dizi hayranları ile buluşacağı yeni proje yine çok iddialı bir hikaye ile geliyor. Kadir karakterinde izleyeceğimiz ünlü oyuncu, 45 yaşındaki bir adamı canlandıracak ama bu karakterin en önemli özelliği hayatı 5 yaşındaki çocuğun saflığında algılaması ve yaşaması olacak.

Yargı, Camdaki Kız ve Üç Kız Kardeş'in yanına Kanal D yine muhteşem bir dizi koydu! 49

Erkan Petekkaya’nın kariyerinde daha önce de çok farklı rollerde yer aldığını görmüştük. Her rolü başarıyla çıkartan oyuncunun O Kız dizisindeki performansı da şimdiden merak konusu oldu.

Sitare karakterinde Sezin Akbaşoğulları’nın yer alacağı O Kız dizisi, Sırma Yanık’ın kaleminden çıktı.

Yargı, Camdaki Kız ve Üç Kız Kardeş'in yanına Kanal D yine muhteşem bir dizi koydu! 50

Dizinin oyuncu kadrosu da çok ilginç isimlerden oluşturuldu. Survivor ile ünlenen Ogeday Girişken, bu dizide Ozan karakterinde yer alacak. Ahmet Mekin yine ustalığını İsmail karakteri ile sergileyecek. Ayten Uncuoğlu da Fatma rolüyle hikayenin önemli isimlerinden birisi olacak.

Dilin Döğer, Orhan Kılıç, Asiye Dinçsoy, Münire Apaydın, Ilgın Çakır, Melih Selçuk gibi isimler de dizinin kadrosunda yer alıyor.

Kanal D, yeni dizisi O Kız’dan yine diğer dizilerinde olduğu gibi reytinglerde çok etkili bir performans bekliyor. Kanalın son 2 sezondaki proje seçimlerine bakıldığı zaman O Kız dizisinin de farklı hikayesi ve etkili oyuncu kadrosu ile iyi bir sonuç ortaya çıkartması bekleniyor.