Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola’ya gelen teklifler Masumlar Apartmanı’ndan sonra çok değişti!

Ezgi Mola’ya gelen teklifler Masumlar Apartmanı’ndan sonra çok değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ezgi Mola genellikle komedi rolleri ile bilinen bir oyuncuydu ama bu durumu değiştiren proje Masumlar Apartmanı dizisi oldu. Safiye karakterinde çok başarılı bir performans ortaya çıkartan Ezgi Mola, muhteşem bir iki sezon geçirdi.

Ezgi Mola’nın dram konusunda ne kadar başarılı bir iş ortaya koyabileceğini gösterdiği Masumlar Apartmanı dizisi, oyuncuya gelen tekliflerin hem sayısını artırdı hem de niteliğini değiştirdi.

Daha önce komedi rolleri için düşünülen bir isim olan Ezgi Mola, şimdi en ağır dram rolleri için de ilk teklif yapılan isimlerden birisi haline geldi. Ezgi Mola’nın güçlü oyunculuk performansını Alice Müzikali ile sahneye de taşıması, kendisini ne kadar çok geliştirdiğine de işaret ediyor.

Ezgi Mola için Disney Plus’ın yeni dizilerinden Ayten için teklif yapıldığı iddiası da ortaya atıldı ki, senaryosunu Ethem Özışık yazdığı bir iş olması da önemli bir gösterge olarak gözüküyor.

Ethem Özışık en son Maraşlı dizisinin senaristi olarak dikkat çekmişti. Burak Deniz ile Alina Boz ikilisinin çok beğenilen bu projesinin yarım kaldığını ve devam etmesi gerektiğini düşünen geniş bir izleyici kitlesi de halen sosyal medyada paylaşımlar yapıyor.

Ezgi Mola'ya gelen teklifler Masumlar Apartmanı'ndan sonra çok değişti! 7

Teşiklat dizisinin ilk sezonundaki 14 bölümün hikayesini de yine Ethem Özışık yazdı. 3 sezon boyunca televizyonda fırtına gibi isen Söz isimli asker dizisi de ünlü senaristin bir büyük başarısıydı.

Şimdi de Ethem Özışık imzasını taşıyan Ayten isimli dizi için Tims&B Productions hazırlıklarını sürdürüyor. Ezgi Mola’nın Ayten karakteri için düşünülmesinde oyuncunun Masumlar Apartmanı dizisindeki etkili performansının öne çıktığı gelen bilgiler arasında.

Ezgi Mola için birçok yapımcının birbirinden farklı teklifler ile kapısını çaldığı ama oyuncunun henüz bir proje için anlaşma sağlamadığını da belirtelim.