Ana sayfa Dizi Fragmanları Babil dizisinde pandoranın kutusu sonunda açıldı!

Babil dizisinde pandoranın kutusu sonunda açıldı!

tarafından ker_def

Babil dizisinin 12. yeni bölümü izleyicilerle bu akşam buluşacak. İkinci sezona geçtiğimiz hafta başlayan dizinin 18 Eylül Cuma günü yayınlanacak olan yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar ortaya çıkıyor. Halit Ergenç, Birce Akalay, Aslı Enver, Onur Saylak, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta’nın başrollerinde yer aldığı dizide yine heyecanlı anlara tanıklık edeceksiniz.

Babil dizisinin 12. bölümünden ön izleme görüntülerini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. Deniz’in kendi oğlu olup olmadığını soran Egemen, “Hayır” yanıtı aldığı için buna inanmak istiyor. Ancak İlay, buna inanmaması gerektiğini söylüyor. İlay’ın elindeki DNA sonuçlarını açan Egemen’in nasıl tepki vereceği merakla bekleniyor. Pandoranın kutusu dna sonuçları ile birlikte açılmış olacak. İşte 12. bölümden ön izleme görüntüleri:

Peki Babil dizisinin 12. bölümünde başka neler olacak? İşte dizinin yeni bölümünden diğer detaylar: İrfan bir kez daha dönüm noktasında! Ya Süleyman’ın öfkesinin kurbanı olacak ya karşı atağa kalkıp ondan kurtulacak!

Babil dizisinde pandoranın kutusu sonunda açıldı! 7

İrfan Süleyman’ı bitirmek için Ayşe’yle birlikte çok tehlikeli bir oyuna girerken, Egemen ve Eda’nın yakınlaşmasıyla başlayan olaylar İlay’ın Deniz’le ilgili sırdan şüphelenmesiyle sonuçlanıyor. İrfan ve Süleyman’ın büyük kapışmasının galibi kim olacak? Deniz’le ilgili saklanan büyük sır ortaya mı çıkacak?