Ana sayfa Dizi İzle Yasak Elma 17. Bölüm 1. Fragmanı İzle – 8 Ekim Pazartesi

Yasak Elma 17. Bölüm 1. Fragmanı İzle – 8 Ekim Pazartesi

tarafından ker_def

FOX TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisinin yeni bölümü 8 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanacak. Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut’un oynadıkları dizinin 17. bölümünden ilk fragman yayınlandı.Alihan ile yaşadığı hayal kırıklığından sonra Cem’in duygularını açmasıyla çok şaşıran Zeynep, büyük bir davette zor anlar yaşayacak. Alihan ile davetin yapıldığı yerde yalnız kaldıkları bir anda Alihan hiç beklemediği bir anda Zeynep’i öpecek. Ancak bu ani öpücüğün bir de sürpriz tanığı var! Zeynep ve Alihan’ın birlikte olmalarını isteyenleri mutlu edecek anlar, Zehra ile bozulacak! Zehra, Zeynep ve Alihan’ı öpüşürken yakalıyor ve fırsatı da kaçırmayacak!

Yasak Elma dizisi 17. bölüm 1. fragmanını videodan izleyebilirsiniz.

Cem’in davet sırasında Zeynep’i kız arkadaşı olarak takdim etmesinden sonra, Yıldız “Çok sevindik” sözü üzerine bir çuval inciri berbat edecek!

Yıldız’a sinirlenen Zehra ‘Sen niye seviniyorsun acaba?’ diyerek laf atıp konuyu Zeynep ve Alihan’a getiriyor ve Cem’e “Senin kız arkadaşın biraz önce tuvalette Alihan ile öpüşüyordu” deyip herkesi şok içinde bırakacak.